Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

randka

Polecane posty

Gość kobietkataka90
no ciezko tak ogolnie powiedziec co moze sie nie podobac... moze dlugie wlosy? niektorym sie to podoba ale mysle ze nie wiekszosci na pewno. moze hm okulary, moze wasy moze broda moze piegi moze rude wlosy moze jasna karnacja przykladow moze byc mnostwo ...

Gość kobietkataka90
to moze opisz siebie, swoj wyglad styl ubierania to zobaczymy co moglo odstraszac

więc tak: włosy mam średniej długości, bo nie lubię krótkich, okulary, jasna karnacja. Nie jestem typem napakowanego gościa z siłowni i nie chciałbym taki być.

do restauracji to zakładałem marynarkę i dżinsy, w mniej oficjalne miejsca koszulę i dżinsy. W sumie klasyka.

Gość kobietkataka90
no to wiesz jesli chodzi o moje zdanie to z tego jak sobie ciebie wyobrazilam nie moj typ, chyba... ale te dziewczyny przed spotkaniem raczej cie widzialy na zdjeciu prawda? wiec moze inaczej wygladasz na zdj a inaczej na zywo, to tez mozliwe...

nie zdjęcia miałem aktualne i odpowiadające temu jak wyglądam w rzeczywistości. A co takiego jest nie tak, że Ci się nie spodobało?

Gość kobietkataka90
wlosy. wszystko jest ok tylko te wlosy. no nie lubie dlugich u chlopakow sa dla mnie wtedy totalnie aseksualni, nie podoba mi sie to wcale. tylko krotkie, lysi tez sa ok. no tak juz mam... a pokaz na jakims zaktorze moze kims znanym jak mniej wiecej wyglada twoja fryzura?

ale to źle mnie zrozumiałaś, ja nie mam długich włosów, tylko średnie, żadnych kucyków ani nic w tym stylu. Nie zmienię tego, bo nie lubię krótkich włosów i tyle.

Gość kobietkataka90
dla mnie dlugie to wiecej niz hmmm... 5-10 cm

Gość kobietkataka90
wyobrazilam sobie ciebie wlasnie w takich wlosahc jak na tym 1 zdjeciu ten brunet. oczywiscie ze nie sa przeszkoda bo wlosy mozna sciac zawsze. ja tylko odpowiadam ze mnie sie to nie podoba

Gość kobietkataka90
a czym sie na codzien zajmujesz? pytaly cie o to?

Gość kobietkataka90
nie mam pojecia w czym problem, no coz szukaj dalej i nie badz wybredny :)

może we włosach? He he. No nie wiem, nie wiem, pozostaje mi chyba tylko szukać dalej i wierzyć, że kiedyś moje życie się zmieni, bo z upływem lat coraz bardziej męczy mnie ta samotność.

Gość kobietkataka90
ja pracuje w sklepie kosmetycznym i restauracji. rowniez zycze ci powodzenia i znalezienia w koncu tej jedynej :)