Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaskaONa.akjsakjdsak

Czy sa tutaj dziewczyny 18 wzwyz ktore nie uprawialy seksu

Polecane posty

???

Gość 21 letnia studentka socjologii
seks znam tylko z wikipedii :classic_cool:

Gość Juleczka29
Co to jest seks? Czy to coś związanego z siusiakami i szparkami?

rozumiem.... mialas okazje czy czekasz na kogos wartego?

Gość gfsdfs
tak :) sa jeszcze takie, np JA

Gość nie seksiara
ja! mam 20 i nie bzykałam sie czekam na tego jedynego:)

Gość tak, są...
np. ja - 32 lata

dziewczyny a mialyscie okazje? Bylyscie w zwiazkach... Bo ja okazje mialam po tygodniu znajomosci chlopak powiedzial ze jak sie z nim przespie to bedzie ze mna chodzil... a zwiazki bardzo krotkie poznawanie sie spotkanie kilka randek i koniec

Gość lolitabossssa
czekaj jak najdluzej, jesli nie masz pewnosci co do faceta. ja poszlam przed 19. A i tak bardziej temu ze "wypadaloby" niz bym chciala. Mój pierwszy seksualny partner byl porazką. Byl z tych "ta krowa co duzo muczy malo mleka daje". a moglam poczekac z tym na mojego meza. mimo ze byl prawiczkiem kiedy zaczynalismy sie kochac, to byl o 100x lepszy niz moj byly maczo. I NIE MIAL PROBLEMU Z ELEKCJĄ! co poprzedniemu z kazda sie zdarzalo ;D

Gość lolitabossssa
erekcją* :D

wiecie ja sie czuje dziwnie.... chcialabym juz sprobowac, ale boje sie wpadki a po drugie gdzie tu znalezc fajnego faceta... na troche dluzej niz kilka randek... Poza tym facet moze wysmiac

Gość nefiz
wyśmiać? :o

Gość paolla3d
Ja też. 21 lat właśnie rozstałam się z chłopakiem... myślałam, że to z nim przeżyję pierwszy raz, ale nie wyszło nam...

tak, mialam taka sytuacje ze facet zapytal i wysmial powiedzial gdzie ja sie uchowalam, drugi powiedzial w tym wieku dziewica

Gość pixdeczka
19 lat Nie robiłam tego

Gość lolitabossssa
a z czego ma sie smiac?! nie popadaj w paranoje poprostu: jesli nie jestes gotowa, daj sobie spokój. naprawde, lepiej poczekac niz pozniej zalowac ze rozdziewiczylo Ci kawal chuja... ja wiem jak to jest. zrob jak uwazasz

Gość nie seksiara
za wcześnie po tygodiu. wcale cie nie kocha bo jakby kochał to nie stawiał by warunku. idiota i tyle niech spada gdzie pieprz rosnie.

paoola dlugo z nim bylas?

wiecie ja mysle ze jakbym chciala to zrobic to musze kogos poznac, polubic...

Gość lolitabossssa
poznac polubic? malo masz kumpli? przeciez nie o to chodzi! lepiej byloby jakbyś kochala, albo czula pociag fizyczny. chyba sama nie wiesz kto Ci dupe zesral

tak wiem glupie to co napisalam... prosze doradzcie cos.... bo czuje sie jak matol zielony....

Gość rejtan z lions club
yes we are but only in poland in poland we are white virgins

Gość nefiz
To zmień zapatrywania i poznawaj inny typ facetów skoro poznajesz facetów, którzy wyśmiali Cię, bo jesteś dziewicą.

Gość pixdeczka
Ja bym chciała mieć to już za sobą. Ciągle myślę o seksie. jak to jest, co się wtedy czuje. Masturbuję się oczywiście, bo czasem nie mogę wytrzymać.:O

Gość paolla3d
kaskaONa niecały rok

I wiidzisz bylas z nim niecaly rok.... a sie nie chcialas. a Mnie wysmiewaja co znaja moja sytuacje...

Utrata dziewictwa, to dla dziewczyny ważny krok. Dla chłopaka nie tak bardzo. Jak Cię ktoś wyśmiewa z tego powodu, to znaczy, że jest ograniczonym kretynem. Nie warto się spieszyć.

Gość pixdeczka
ja miałam okazję żeby to zrobić. Ale nie skorzystałam :D 1. Moj chłopak, którego tak na prawdę nie kochałam :O Kiedyś po imprezie spałam u niego i razem w łożku, on sie do mnie dobierał, a ja sie odwróciłam plecami i udwałam, że spię. Kilka dni potem zerwałam z nim, bo nie mogłam byc z człowiekiem, którego nie kochałam. 2. Drugi chłopak, początek znajomości, "chodzilismy" niby ze sobą. Domek nad morzem. Bylismy ze znajomymi. Poszliśmy do innego pokoju i tam 'prawie' do tego doszło. Tyle, że byliśmy pijani i nie mielismy zabezpieczenia. On oczywiscie nalegał, ale ja odmówiłam. Nie chciałam ciąży :O on oczywiście nie widział problemu. 3. Moj "kolega", z nim pierwszy raz sie całowałam. Kilka razy się do mnie dobierał, macał mnie, głaskał, przytulał, brał na kolana itp. wiem, ze tego chciał, bo mi o tym powiedział w chamski sposob żeby mnie zerżnał :O oczywiście nic z tego, nie zgodziłam sie, bo na 100% wiem zeby to potem rozgadał, ze dałam mu doopy 4. Moj znajomy, bylismy pijani, zostalismy na chwile sami i on wtedy chciał się ze mną bzykać. Mowił że bedzie fajnie, że tylko na chwile itp. Oczywiscie najpierw mnie upił, na szczescie panowałam nad sytuacją. żałosne:O

MYsle ze wysmiewa bo sam ma to za soba i czuje sie jakos ktos lepszy takie mam wrazenie... ze jak ja mam juz te swoje lata to cos ze mna nie tak nie halo.... faceci sa dziwni, smieja sie z dziewic, wysmiewaja puszczalskie

Pierwszy seks, to zawsze decyzja dziewczyny. Jak chłopakowi / facetowi na niej zależy, to będzie czekał.