Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miód malina

Czy 1600 zł za kamerzystę to dużo? Łódzkie.

Polecane posty

Gość miód malina

Cena obejmuje filmowanie od, że tak to nazwę-oczekiwania na przyjazd Młodego :) do 2-3 w nocy oraz na drugi dzień kamerzysta jest na sali przed Młodą Parą i do końca imprezy. Facet zna się na rzeczy, filmy nie są nudne, ale za tzw. klipy dopłata ok. 500 zł.bo to zajmuje dużo czasu. Cena 1600 to klasycznie obrobiony film, odpowiednio skrócony, a na końcu skrót najciekawszych, czyli najśmieszniejszych momentów ;) Facet nagrywa 2 oryginały, za każdy kolejny 50 zł. dopłaty.

Gość to duzo kasy
jest

Gość miód malina
no niby dużo, ale teraz dzwoniłam do jeszcze do innej kobiety i ona bierze 2 tysiaki...

Gość malska
uważam że jest to nie tanio zważywszy że jest gościem naje sie napije ,i coś tam nagra na pamiątke ale to jest fura grosza jak moje to dwie miesieczne wypłaty,i odlicz dojazdy it. 22-24 dni jestem w pracy a zarabiam 960 zł miesiecznie.

Gość to duzo kasy
ja bym tyle nie dał najwyzej 800 zl

Gość siierpień 2012
miód malina a możesz podać na niego namiary? Też szukam kamerzysty w łódzkim

To nie jest dużo. Średnio za kamerzystę płaci się od ok 1500-3000 zł. To samo z fotografem. Nie wiem skąd wy bierzecie kamerzystę za 800zł :/ Chyba jakiś amator.

Gość nieeeeeeduuuuzzzzooolo
mało. nie wiem czy w swoich okolicach znajde takiego. ci co sie wczesniej wypowiadali chyba slubu nie brali

Gość najwięcej wypowiadają
się osoby które nie zaczęły jeszcze przygotowań, nie znają cen i dla nich wszystko jest drogo - może i jest ale takie są realia. To samo jak czytam te wszystkie zapytania związane z tym ile trzeba dać na wesele i czemu tak dużo... Bo mamy takie czasy i wszystko jest drogie i nie zrobi się już wesela dwudniowego na 100 osób za max 20 tys. To już nie te czasy a niektórzy chyba jeszcze nie zdążyli się zorientować.