Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marietta......

przestał się odzywać po seksie....

Polecane posty

Gość Marietta......

po prostu.. spotykaliśmy się itd. w koncyu został u mnie na noc. Obudziłam się a jego nie było. do dziś nie odbiera moich telefonów. odpisał tylko na jednego smsa rano że spiesazył się do pracy i dlatego pojechał, że dziekuje za miłą noc i papa :( czuję się okropnie...

Gość Było się seksić
było się seksić :o

Widocznie mu się nie spodobało, a jak widac seks jest dla niego bardzo ważny, zreszta co ja mówię, dla każdego faceta jest ważny.. Albo poszłaś z nim za szybko do łóżka i uznał Cię za łatwą.. Albo nie ma tego czegoś, a myślał, że jak sie prześpicie to się to zmieni i jednak się pomylił.. NO jest wiele opcji. PODSTAWOWA ZASADA - nie narzucaj się i nie poniżaj.

Gość offerma(**)
dla mnie seks nie jest ważny curvo i tylko mi nie mów że nie jestem facetem bo ci lutne aż się łącza zaiskrzą

Ale za mądry tez nie jesteś skoro mnie bezpodstawnie wyzywasz...

Gość jacicospowiemszmato
manam idiotko różnica polega na tym, że dla faceta sex jest wazny - pod tym wzgledem aby po prostu miał ten sex.. on nie wymaga od partnerki umiejetnosci rodem jenna jeameson , chodzi o sam sex, aby po prostu był z kolei dla was kiedy mowicie, ze sex jest wazny chodzi konkretnie o doznania, jesli facet nie potrafi was zaspokajac, doprowadzac do orgazmu albo zbyt wczesnie konczy to go po prostu zostawiacie albo notorycznie zdradzacie.. widzisz roznice?

Gość Dziewczyna zbyt samodzielna...
Przykre... ale czego właściwie się spodziewałaś? Tajemniczość prysła...i własciwie.... nic więcej nie zostalo...skoro nie bylo uczuc...

przestancie mnie wyzywac, pierwsze się nauczcie kultury i szacunku do drugiej osoby, takie dzikie stworzenia bez kultury i wychowania nie powinny mieć dostępu do internetu a już w ogóle nie powinny byc wypuszczane na wolność! Nie rozumiem jak można wyzywać ludzi tylko dlatego, że mają inne zdanie na dany temat, może i nie mam racji nie daję sobie ręki uciąć , że mam. ALE moglibyście normalnie mi napisać, że jednak się mylę. Nie jestem ani idiotką, ani kurwą. WIec zastanówcie sie nad sobą, to że jesteście anonimowi to nie musicie się zachowywać jak chamy i prostaki.

Gość Kyyyyyya
Wiedziałaś z kogo zapraszasz na noc. Znałaś go, wiedziałaś czego możesz się spodziewać.

Gość malska
mannam tu wszyscy madrzy i rozwazni nigd zle nie mysla i zle nie postepuja ' wyzwiska sa na porzadku dziennym wyciaganie szybko wniskow rowniez nie przejmuj sie i nie dyskutuj bo to nie trafia do tych zakompleksionych ludkow co to zycia prywatnego nie maja i zyja zyciem innych

No, ale jesteście / byliście parą? ile czasu spotykaliście się? On się nie odzywał w kilka dni po sexie? czy nie odezwał się przez kilka godzin po sexie, ponieważ zajęty był pracą?