Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _ Magda O

Zauraczyłam się w Marokańczyku...

Polecane posty

Gość _ Magda O

Poznaliśmy się,a właściwie widzieliśmy pierwszy raz kiedy oczywiście pojechałam wywalić...brzucho na ciepłej plaży w wakacje 2011.Nie była to jednak big love od pierwszej chwili to znaczy big love może tak,ale tylko nawet ze sobą nie rozmawialiśmy...Tylko spojrzenia... a mój przyszły mąż jako jedyny chyba udawał,że wcale nie jest zainteresowany tą znajomością,podczas,gdy całe grono cudzoziemców wyznawało miłość wszystkim turystkom włącznie ze mną i moją koleżanką...Później zaczęliśmy rozmawiać na facebooku...okazało się ,że to znajomy znajomego... i tak jakoś się potoczyło Później kilka spotkań....godziny spędzone na skype-nieprzespane noce,spóźnienia do pracy...i jest -w końcu rano mogę wstać z wyrka ,czeka na mnie kawcia,a ja nie spędzam życia siedząc na kompie lub telefonie. Nie wiem co dalej...

Gość _ Magda O
na wszelki wypadek wykroiłam sobie łechtaczke i zaszyłam pochwe, żeby nie skapnął sie że nie kestem już dziewicą

Gość ffffffff6666
pewnie ma dwie żony i pięcioro dzieci

Gość _ Magda O
ale tak grubej jak ja to nie ma :D

Gość ffffffff6666
o matko to ile ty ważysz muzułmanie lubią tłuste

Gość gronostaj złoty
matko, jaka jestes tępa, on tam obraca każdą a ty o nim myślisz? weź jedź tam znowu, bzyknij się i zapomnij

Gość _ Magda O
niby nie dużo bo raptem 119kg wcale tego po mnie nie widac, mam piękne kobiece kształty

lokalna żuleria swietnie pasuje do autorki on - przyszly maz marokanczyk ona - przyszla wiza do europy

Gość Anna51zRoztocza
autorko watku przestrzegam cie przed arabami i berberami oni sa muzulmanskimi hipokrytami z jednej strony udaja muzulmanow swietojebliwych,a z drugiej poluja na latwe europejki

Gość _ Magda O
Dyskusja chyba odbiegła nieco od tematu...