Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siierpień 2012

jak schudnąć do ślubu?

Polecane posty

Gość siierpień 2012

Dziewczyny czy są tu takie, które planują trochę ujędrnić, odchudzić ciało przed ślubem? Mam 164 cm, ważę 53 kilo. Chciałabym zlikwidować celulit, ujędrnić ciało no i generalnie zrzucić 4 -5 kilo... Myślicie, że to możliwe? Co polecacie? Dodam, że nie jem w ogóle słodyczy, czesto jem mrozone i normalne owoce, pije mnóstwo kawy.... Dziś wyjątkowo mam kaca więc wypiłam pół litra coli;/;/;

Gość dsvcsdvcszvcs
wage masz idealna wiec nie przesadzaj a jak masz brzydkie ciało to tylko sport ewetualnie masaże dodatkowo

Ja planuje troszke sie odchudzić przed ślubem i juz ten plan wprowadziłam w życie. oprócz tego co ty nie jem jeszcze jasnego pieczywa ziemniaków i makaronów, żadnych napojów gazowanych i fast foodów..Ćwicze codziennie brzuszki i 6 weidera, oszałamiających efektów nie widać bo to dopiero drugi tydzień

Gość stara mężatka
Rano po przebudzeniu wypij jednym duszkiem 1 litr niegazowanej wody

Gość siierpień 2012
litr????????/// o rany! nie dałabym rady!!!

Gość Żanett
Witam, ja własnie zaczynam dietę do ślubu, data na wrzesień, nie chodzi mi o jakieś kolosalne wyniki...ale 5kg by się przydało:) wypróbuje dietę owsianą:D oprócz tego nie jem słodyczy...no i 100 brzuszków dziennie i bieganie jak pogoda się poprawi

Gość mniej źreć więcej się ruszać
byle do ślubu nie? potem to już dupa może rosnąć w szerz

Gość kamcia_6789
Hmmmm, a ja chcialabym przytyc jakies 5kg do slubu, bo taki patyk ze mnie:(

Żanett, wcześnie się do tego bierzesz ;) Gratuluje samozaparcia, ja pewnie przytyłabym i schudła w wakacje kilka razy, i nie wiadomo która faza wypadłaby na ślub :D A w wakacje polecam dietę warzywno-owocową, dr. Dąbrowskiej. Dlatego w wakacje, że wtedy po prostu jest więcej tych składników, a to ciężka dieta ... Ale ładnie się chudnie, i poprawia się cera i skóra :)