Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LadySkeetShoot

15 kg do zrzucenia - dołącza się ktoś? :) Zapraszam, będzie raźniej ! :D

Polecane posty

170cm wzrostu, 70kg. Jestem po kilkunastu tygodniach leżenia w łóżku , szpitalu , sanatorium i teraz zamierzam wrócić do wagi, sprzed tego okresu ! Ktoś ze mną ? ;)

Gość gronostaj złoty
a nie możesz sama?

Gość ;lno wpgonpleq
moze ja? 165 i 70 kilo dzisiaj rano:o

Może ja bym się zastanowiła. Jednym z moich noworocznych postanowień było schudnąć, ale oczywiście zaprzestałam diety po 5 dniach ? : ) Może warto spróbować w grupie. 161 cm wzrostu waga 60, chciałabym zrzucić jakieś 7 kg. Chcesz zastosować jakąś konkretną dietę ?

Gość ;lno wpgonpleq
JA jestem na 1000 kcali oczywiscie z kilkoma potknieciami:o mam kompulsy jak sie zdenerwuje wczoraj mialam wlasnie rozmowe o prace=stres= okolo 3 tysiace kalorii w ciagu paru godzin:o wiem wiem jestem jebnieta

ja chętnie...a jeżeli chodzi o dietę 1000 kalorii to możecie napisac jak sobie dzien z taka dieta zaplanowac? i jakie ta dieta daje efekty?

Gość ;lno wpgonpleq
ale kiedy masz te napady?? ja ewidetnie zaobserwowalam ze w chwilach stresu, niskiej samooceny, porazek zyciowych jak jest wszystko dobrze jem niewiele (tzn w normie) maly stres-i odrazu zarcie bez opamietania nie wiem co z tym zrobic

Ja najczęściej stosuje to jako sposób relaksu, odreagowania,np. po ciężkim tygodniu włączam film i pochłaniam chipsy i wszelkie zabronione rzeczy ;p

Gość ;lno wpgonpleq
ja chipsow coli i innych fast foodow nie jem moim problem sa slodycze

Gość ;lno wpgonpleq
troche skromnie to 1000 kcal wyglada wiec moim zdaniem 1200 byloby idealnie strata wagi-do 2 kg tygodniowo albo wiecej pod warunkiem scislego trzymania sie;)

Gość ;lno wpgonpleq
dodaj sobie wiec jakaś przekaske np na sniadanie 2 kawalki chleba z plasterkiem czegos co lubisz pamietaj ze lyzeczka masla ma 20 kcal lyzeczka cukru 20 kcal plasterek sera--50 plasterek szybki--nie jestem pewna ale chyba 50

Oj ja też chętnie... 177, 68 kg. Tylko że ja na diecie 1000 kcal to przytyje a nie schudnę...

Gość ;lno wpgonpleq
wlasnie w tej diecie o to chodzi zebys jadla regularnie bo jak jestes glodna organizm gromadzi zapasy- tluszcz bo mysli ze sa ciezkie czasy i ty glodujesz zatem nie tracisz kg 1200 a nie 1000 dziewczyny

Wszystko zależy od człowieka, to kwestia indywidualna... Są tacy co schudną jedząc 2000 i tacy co prztyją jedząc 1000.

Gość Kyyyyyya
"161 cm wzrostu waga 60, chciałabym zrzucić jakieś 7 kg." Dążymy do podobnej wagi widzę :) Ja mam do zrzucenia 5 kg, jak się mogłam tak spaść łolaboga!

Gość Kyyyyyya
"moim problem sa slodycze" O tak. Czekolada, czekolada, czekolada i.... mleko w tubce :P

Gość ;lno wpgonpleq
najlepiej slodkiego nie miec w domu heh najzdrowiej

hmmm nie jest tak źle jeżeli o te 1000 kalorii chodzi...spróbuje z przyjemnością. może nie chce zgubić aż 15 kg jak autorka, ale tak do 10

Gość dolaczam sie i ja
z 62 kg na 52 kg 170 cm czas do czerwca

o fajnie , że ktos jest chętny :) ja wróciłam na studia, maaaaasa do nadrobbienia i sobie nie mogę odmowic przegryzania no ale staram sie podgryzać merchewkę , albo jabłka twarde. Ćwiczyć jeszcze za bardzo nie mogę ale np. wysiadam przystanek wcześniej i idę spacerkiem do domu :)