Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upssssergr

upieklam dewolaje, dalam na talerz i kroje a w srodku surowe mięso:(

Polecane posty

Gość upssssergr

masakra....iel trzeba piec??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość rudaaaaaa2345
ja smaze ok 15 min

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ;lno wpgonpleq
na srednim ogniu smażysz z obu stron (przewracajac) jesli dojebiesz mega ogien spieka sie na zewnatrz ale w srodku beda surowe-- na patelni musi byc sporo tluszczu-do polowy dewolaja zeby sie w nim piekl potem obracasz wrzuc je na patelnie jeszcze na pare minut musisz je obracac!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Się nie piecze ich, a smaży :P Ja zawsze w frytownicy, albo na bardzo głębokim tłuszczu, inaczej albo się przypalą albo będą surowe.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×