Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już wkrótce mamusia

Komu i kiedy ustąpić miejsca?

Polecane posty

Gość już wkrótce mamusia

W tym tygodniu w piekarni stałam w dlugiej kolejce. jak już była przede mną 1 osoba do piekarni weszła starsza pani z kilkuletnią dziewczynką. mała podeszła do lady i zaczęła oglądać bułki. ta pani powiedziała,że mała jest głodna bo nie jadła jeszcze śniadania-było koło południa. To mówię niech stanie przede mną i jej kupi. wzięła bułkę za 1.3 zł,a ta pani miała tylko 1zł,więc jej dołożyłam te 30groszy. nawet nie usłyszałam dziękuję,ale z drugiej strony nie robiłam tego dla podziękowań a dla dziecka. jakie było dziś moje zdziwienie gdy przyszłam do piekarni i poprosiłam czy mogłabym wziąć tylko 2 kajzerki, bo źle się czuję i nie mam siły stać-jestem w 8 miesiącu ciąży i widać już brzuch. w kolejce tuż przy kasie stała pani z dziewczynką,której w tygodniu dołożyłam do bułki. i to właśnie ona do mnie z tekstem,że każdy tutaj tylko po 2 bułki stoi,a nogi też rozkładałam bez kolejki pierwszemu lepszemu. jezuuu jak ja się poczułam jak kilka pań zaczęło ochoczo rechotać!wyszłam jak najprędzej. jak tak można?

Gość mama - to ja
Tak było naprawdę??

Gość już wkrótce mamusia
Niestety. wyszłam ze łzami w oczach,a potem się spłakałam jak bóbr. a teraz nie mam pieczywa i nie mam ochoty nigdzie wychodzić. najchętniej bym została pod kołdrą do 20 tego aż mąż wróci z delegacji.

Gość mama - to ja
No, to faktycznie świnie. A nie masz kogoś, kto by ci podrzucił coś do jedzenia?

Gość już wkrótce mamusia
Ogólnie jedzenie mam,jakieś pieczywo chrupkie też pewnie w szafce jest,bo kupuje takie na wypadek zgagi... ale apetyt straciłam na dzisiaj. strasznie tęsknię na dodatek za mężem :( oj do kitu to wszystko.

Gość tfu tfu tfu...
prowo,nie dajciesie nabrac

Gość do już wkrótce mamusi
A ja bym tej pani przypomniała,że ostatnio jej pożyczyłaś na bułkę i jeszcze długu nie oddala żebraczka jedna i niech się nie odzywa!

Gość tfu tfu tfu...
a jeszcze do ex-D.Bill-laska,lubie cie. czytam twoje wypowiedzi i jestes calkiem spoko

Gość a ja jak czytam niektóre
No cóż chamstwa w społeczeństwie nie brakuje. A może właśnie pani sobie przypomniała,że te 30 gr pożyczyłaś i bała się,że o zwrot poprosisz? Ja też kiedyś usłyszałam niewybredny tekst jak chciałam w aptece a krople na kolki kupić poza kolejnością. Także rozumiem autorkę.

Gość nigdy nikomu
bo ludzie są niewdzięczni!