Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 crsgcfdbvfgc

chcecie zarobic ?

Polecane posty

Go艣膰 crsgcfdbvfgc

moge wam pomoc

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 no to dawaj
jw

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 crsgcfdbvfgc
jest taka opcja z ktora zapoznalam sie rowieniez przez internet, wlasciwie to nawet dzis. polega na obejrzeniu 3 filmow dzinnie i wype艂nienie ankiety jakie艣 8 pkt. sama nie doko艅ca w to wierze, za艂o偶ylam sobie konto w paypalu zeby mogi przeslac kase. moze i jestem naiwna, ale za darmo latwa kasa, moze warto ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 crsgcfdbvfgc
http://Surveys-Faq.com?ref=2626471 pieni膮dze mozna wyp艂acic gdy sie uzbieraz 1000$ ja ju偶 mam 92$ bo na start dostaje sie 50, a za kazdy filmik obejrzany dostajesz 14$. wg moich obliczen, robiac to codziennie tej 1000 dolarow mozna zarobic w 23 dni.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 crsgcfdbvfgc
a i jeszcze jedno to jest program partnerski wiec daje wam m贸j link za ktory otrzymam 15$ nie oczekuje laski ze ktos kliknie po prostu pokazuje wam ze jest taka mo偶liwo艣膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 crsgcfdbvfgc
zreszta tak jak wy偶ej wspomina艂am, nie wi膮偶e sie to z 偶adnymi kosztami wi臋c mo偶na spr贸bowac.. po 2 jest to legalne. a po 3 obejrzenie 3 filmikow i zrobienie3 ankiet mi zajelo 12 minut. moze warto spr贸bowac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 crsgcfdbvfgc
to jest powa偶na oferta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zupe艂nie szczerze powiem
taa jasne. Oczywi艣cie za poleconych dostajesz punkty i st膮d ta "wspania艂omy艣lna" oferta? :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 crsgcfdbvfgc
polecony, ale ja otrzymuje punkty dopiero po rejestracji, wiec mozesz sptawdzic co jest w tym linku i sama zdecydowac czy chcesz spr贸bowa膰 czy nie. nalepsza jest przegl膮darka google chrome bo ona tlumaczy z angielskiego automatycznie. chyba ze dobrze znasz jezyk to spoko :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 crsgcfdbvfgc
polecony, ale ja otrzymuje punkty dopiero po rejestracji, wiec mozesz sptawdzic co jest w tym linku i sama zdecydowac czy chcesz spr贸bowa膰 czy nie. nalepsza jest przegl膮darka google chrome bo ona tlumaczy z angielskiego automatycznie. chyba ze dobrze znasz jezyk to spoko :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie nie nie znajoma
moze jednak kto艣 zaufa. to nic nie kosztuje. jak uzbieram 1000$ za jaki艣 miesi膮c to powiem czy warto, ale pewnie i tak nie uwierzycie,bo niedowiarki z was jak cholera.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie nie nie znajoma
moze jednak kto艣 zaufa. to nic nie kosztuje. jak uzbieram 1000$ za jaki艣 miesi膮c to powiem czy warto, ale pewnie i tak nie uwierzycie,bo niedowiarki z was jak cholera.

Udost臋pnij ten post