Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatka s-k

ZDRADZE WAM KILKA TAJEMNIC DOTYCZACYCH MOJEJ OSOBY

Polecane posty

Gość fsafasfsafasfswe
Beatka s-k Chcialam tylko zdradzic kilka faktów o sobie dla moich fanow Dla kogo? Ty debilko nie masz ani jednego fana. Nawet oferma ma 10 razy więcej fanek od ciebie (zakładając matematycznie, że jesteś jedyną swoją fanką).

Gość szczery kootas
hehe pewnie beata szczeniak bo szczeka jak pies :P

Gość brzdki:(
co to za glupia suka??? nie znam

Nawet nie wiesz jak się pisze 'cellulit'. Mojego nicka też nie potrafisz przepisać, staruszko.

Gość szczery kootas
haadia malo widzialas jeszcze znam kobietę co ma 3 dzieci i tylek lepszy niz niejedna dwudziestka ale powiedzmy ze jest to osoba ktora uprawia sport kilka razy w tygodniu ;)

Gość wiwa77
Beata Szmaciak

Gość dcswxsx
o Jezu przeciez beatka to jennifer idioci juz byly o tym tematy, rozkamuflowali ja, juz sie tak nie podniecajcie

Gość Ganta
No włąśnie, koootasie. Tak się skłąda, że autorka tematu uprawia jedynie seks rozpłodowy ze swoim zapitym mężulkiem :classic_cool:

jestes opasla zakompleksiona grubaska i jak kobieta dba o siebie moze nawet z 3 ka dzieci wygladac lepiej niz niejadna 18-stka, a ty jestes zaniedbana i oblesna, widzialam cie na zdjeciu, kiedys wkleilas, to az zal na ciebie patrzec

Gość adasddsdsad
Koneserka męskich łydek już wiem! nazywa sie Beata Suka - Twoja rodzona siostra? Macie tak samo na nazwisko 🖐️

Ja? Zdjęcie? Dobre sobie. Nie mam męża, dzieci, więc skupiam się na sobie. A Ty? Trudno uwierzyć, że dbasz o siebie. A nawet jeśli to z tego wszystkiego zapomniałaś zadbać o swój mózg🖐️. Bo jakbyś nie wiedziała - narząd długo nie używany zanika:D

biedne analfabetki, nawet nie potraficie liter poskladac s-k napisalam ze to pierwsza i ostatnia litera a wy nawet nie potraficie poskladac kiterek do kupy, pewnie nawet nei skonczylyscie podstawówki, zal mi was niedoksztalcone buraczanki

Proszę cie kurko, nie ośmieszaj się. Dbam o swój mózg - nie martw się. Całe życie się rozwijam a Ty... idź do garów.

Gość sdasdasd
jennifer wez juz wrzuc smierdzaca kupo na luz....

Gość rfgggggggggx
beata srak? :D

gaga widzimy sie w sadzie, wiec tu nie podskakuj, bo obrazalas jeny mam kazda twoja wypowiedz, wiec lepiej badz grzeczna, jak nie chcesz za kratkami spedzic kilku lat

Gość agatka s-k
Beatka ty kurwo jebana :D pogardzam takimi ludźmi :D jestes pewnie brzydka jak noc a twój mąż zdradza cię z dwudziestką :D

Dobra, spadam stąd. Idź umyj gary i sprawdź czy kibelek dobrze wyszorowałaś... Aha i zarób na kasiorke od męża😘

Gość rfgggggggggx
wyląduję w sądzie bo obraziła jenny ? hahaha dobre :D

do szorowania kibelka biore takie tepe idiotki bez szkoly jak ty i one mi pieknie kibelek czyszcza a jak nie to zjebka i wstrzymanie wyplaty 5zl za godzine