Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatka s-k

ZDRADZE WAM KILKA TAJEMNIC DOTYCZACYCH MOJEJ OSOBY

Polecane posty

Gość kokokokfd
właśnie,że nie ma prawa wklejać cudzych zdjęć!!! zaskoczę cię, ale kiedyś też wrzucałam fotki na bloga i ktoś wstawił je na forum,żeby później komentować. wytoczyłam sprawę, którą oczywiście wygrałam. moje zdjęcia to moja własność nawet jak nie ma wpisu,że kopiowanie zabronione :D

Gość juzio8
ty kurwo jebana jak traktujesz zwierzeta ciebie tylko na odstrzal mendo

No to się uśmiałem :) a też słyszałem ze beatka to jennifer ale ja nic nie mówię na ten temat. Tak za wklejanie zdjęć bez zgody właściciela można mieć przesrane :classic_cool:

tez sie wtrace - podawanie danych takich jak nazwa i adres firmy lub podawanie kontaktu do danej firmy (jak np. numer telefonu, mail) nie jest karalne. Jesli chodzi o zdjecia - rowniez nikt prawa nie zlamal. Jenny sama wrzucala tu i na inne fora swoje zdjecia - ludzie je tutaj wrzucaja ALE (i tu haczyk) nie pisza ''to ja'' lub ''to moje zdjecie'' nie podpisuja sie pod nieswojego autorstwa zdjeciem tylko pisza o kogo chodzi wiec to tyle samo co wklejanie skads cytatu i pisanie np. a to z wikipedii. Więc samo to karalne nie jest. Natomiast pomówienia nieoparte żadnymi dowodami np. na temat danej firmy, które mogą wpłynąć na jej niekorzyść są karalne tak samo jak np. doklejanie fiutów czy jakakolwiek przeóbka cudzych zdjęć mająca na celu ośmieszenie osoby na zdjęciu lub jego autora.

Gość juzio8
wkleje jej zdjecia na wrzute zara i jak mnie pozwie to ja zobacze na sali i po rozprawie wyjebie placka w ryja

Gość kokokokfd
GAGA- no i co z tego,że jeny wstawiała fotki? wstawiała, bo to jej fotki i może z nimi zrobić co chce. ty nie masz do tego prawa i takie są fakty. widocznie słabo znasz przepisy...właśnie przez taką naiwność i niedouczenie osoby, która rozpowszechniała moje zdjęcia udało mi się wygrać. uwierz mi,że jeżeli poszkodowana skieruje sprawę do sądu to będziesz miała nieciekawie i nie będzie ci już do śmiechu.

swoja droga - i tak trzeba byc popierrdolonym, zeby sie jarac cudzym zyciem i gnoic kogos anonimowo na forum. Lecz te kwestie pozostawmy wlasnemu sumieniu a nie sadom :D

Gość kokokokfd
mychol, ale wklejanie jej zdjęć miało na celu ośmieszenie jej.powiem szczerze..ja bym tego nie popuściła.

A co mnie obchodzi czy jena to beata czy odwrotnie te foty wszedzie lataja na wiocha nk i wiele innych forach, o swoja dupe trzeba dbac nie jak dziwka na forum wklejac

Gość lacadełko sraczydełko
m-lenna to dziewczyna debilu

a w jaki sposob udowodnisz komus to ze chcial ja osmieszyc? Musialby na zdjeciu napisac cos lub dorysowac obrazajacego. Jak ktos zaklada temat typu ''Jenny z mezem'' i wkleja tam ich zdjecia to nie lamie zadnego prawa. W momencie gdyby ktos oskarzal np. ich firme o oszustwa czy w jakikolwiek sposob przerabial te zdjecia dorysowujac jakies fiuty albo jak kiedys ktos robil zdjecia z jenny a zamiast jej twarzy byla glowa konia... - wtedy jest lamanie prawa. Tylko nie oszukujmy sie takie sprawy to jest straszna strata czasu i babranina, nie wspominajac o tym ile sie na nia bedzie czekalo. Ja do tej dziewczyny osobiscie nic nie mam, nie znamy sie i musialabym byc jeebnieta zeby szukac jej czy jakiejs innej forumowiczki po calym internecie, zbierac dane, zdjecia i kazdy wpis na jakims forum jak jakas hiena a pozniej rozrzucac tutaj na prawo i lewo. Nie rozumiem co to ma na celu i co osoba ktora to robi chce osiagnac. Rozumiem nie lubic takiego zyeba jak ta beatka bo nikomu sie nie chce sluchac jej wymyslonych bajeczek ale na takie osoby sie ewentualnie sra na rzadko a nie robi sledztwo i grzebie w jej zyciu prywatnym.

Gość Niepocieszonaaa
tu jedna co kończyła chandluwke w Grudziądzu już sie chwaliła jaką ma sypialnie ,i jle zarabia jej mąż wiec ty przestań bo dla niej to cieżkie przeżycia w Rogożnie, i nie wiadomo czy sie nie pochlasta .

Haadia beatka wrzucila sobie kiedys w stopke zdjecie innej uzytkowniczki tego forum z dzieckiem i pisala, ze to ona :o nawet sobie nie wyobrazam jak musi wygladac skoro sie podaje za inna dziewczyne :D w dodatku z tego samego forum. Ale to trzeba byc beatka zeby cos takiego odwalic. swoja droga - macie tu powyzej swietny przyklad zlamania prawa :)

mYCHOL NIKT NIE GRZEBIE,WSZYSTKO PODANE JAK NA TALERZU:D:D:D JAK JEST PSYCHICZNIE CHORA TO POWINNI JEJ KOMPA W ZAMRAZARCE ZAMKNAC;)

Haha:D Beatka niech zacznie od siebie, potem niech osądza innych. Ale wiecie co? Ona jest tu od dawna i dopiero jak wybuchła afera z Jenny to Beatka zaczęła pisać o swoim bogactwie, itp. Zakładała prowokujące temty, obrażała innych użytkowników. Także wydaje mi się, że po prostu chce siać zamęt na kafe i pragnie być drugą Jennifer.

gaga teraz tak, ale te osoby ktore zakladaja te tematy skads te zdjecia czy fragmenty jej wypowiedzi z innego forum maja prawda? Wiec jednak ktos jest taki walniety w czerep zeby usiasc w swoim wolnym czasie na kompie i wystukac w google czy jakas inna wyszukiwarke jej nick czy co tam zeby znalezc cos wiecej na innych stronach. Bo ja osobiscie nie wiem skad te dane sie biora, zdjecia i inne.

Gość Beatka s-k czemu atakuja
Jenifer?

Mychol przewaga tych tematow i zdiec zaklada sama jeny pod innym nickiem zeby zwrocic na siebie uwage, dlatego uwazam ze ma zachwiana psyche