Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marek maurycy

Nie dam corce blogoslawienstwa na slub!!!

Polecane posty

Jestem z zona w trakcie rozwodu. Rozstalismy sie bardzo prostego powodu - ONA NIE CHCE UPRAWIAC ZE MNA SEKSU - zreszta teraz poszukam sobie jakiejs mlodszej kobiety. Zonie dalem propozycje po rozwodzie ona mieszka z synem ktory samotnie wychowuje dwoje dzieci i ktos tym dzieciom musi zastapic matke a corce by zamieszkala ze mna - kupilem juz nawet mieszkanie a ona wyskakuje z tym ze zamierza wyjdz za maz, ja na to nie wyrazam zgody, po co jej maz by mu prala, sprzatala, gotowala jak moze to samo robic u mnie. Ja i tak juz nie bede sie zenil, bede szukal kobiety ktora interesuje tylko seks bez zadnych zobowiazan.

Gość Khalil Gibran
jak bedzie mądra to cie nawet nie poprosi :P

Gość napalonanapalona
może ci sprzątać i gotować tak?????? a dzieci też jej zrobisz??????????? żal mi ciebie

Gość hahahahahaaaahhaha
dobre hahahahaaa;d;d;d

Nie!!! I nigdy bym jej tego nie zrobil ale nie chce by ona miala przy sobie jakiegokolwiek mezczyzne. Dziewczyna ma mnie i swojego syna i to my powinnismy byc najwazniejszymi mezczyznami w jej zyciu. Po rozwodzie znajde sobie kobiete do seksu a corka bedzie u mnie mieszkala i wykonywala typowe kobiece czynnosi jak pranie, prasowanie czy gotowanie oraz sprzatanie a pracowac bedzie w mojej firmie przy moim boku jako moja asystentka, od kilku lat namawiam ja by rzucila swoja obecna prace.

Gość znajdź sobie
sprzątaczkę w takim razie a córce daj spokój i pozwól by ułożyła sobie życie z resztą to prowokacja więc nie wiem po co to czytam i pisze

Gość Khalil Gibran
znam już twoją przyszłość....podrzędny dom starców i błaganie olewajacych pielegniarek, aby zachciały ci zmienić pampersa nie, nie dziękuj :classic_cool: to naturalna kolej rzeczy w tym przypadku :P

Gość albo to provo
albo autor wątku powinien w trybie natychmiastowym wymienić zawartość łba, z próżni na szare komórki... a to co między żebrami z kamienia na serce przyrodzenie zaś nalezy zawiązac na supełek... raczej ciasny

Gość cha cha cha przecież córce
błogosławieństwo potrzebne jest jak umarłemu kadzidło!!! Ma dziewczyna pracę, ma synka, ma prawo szukać swojego szczęścia i związac się z mężczyzną A tatusiowi-tyranowi NIC do tego!!!!!! przecież córka jest dorosła, samodzielna i pełnoletnia