Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosh1989

Czy waszym zdaniem deserki z bobofruta sa lepsze i delikatniejsze?mniej kwasne?

Polecane posty

Gość od cytryny?
wez kobieto jablko, umyj obierz, zetrzyj na tarce

Gość z bobo sruta są najlepsze
mniam

Gość poszukaj dobrej odmiany
takiej która nie będzie jak mawia mój Teść "wykrzywiać ryja od kwasu" :D Albo dodaj trochę soku z białych winogron - osłodzi jabłka naturalnie.

no lepsze od gerbera czy hippa przynajmniej moje dziecko woli te z bobo fruit ale i tak najbardziej lubi hamanki z auchan :) no i mój mały tartego jabłka też nie tknie :D tyle że ostatnio jak mu dam kawałek do rączki to wcina i chociaż tyle :)

Gość mamama27
są lepsze i delikatniejsze - bo są dosładzane!! czytajcie etykiety - bobofrut jako jedyny ma dosładzane deserki dla dzieci a z kolei ten z auchana ma strasznie dziwny sklad - jakieś cuda tam są i w co drugim jest coś mlecznego - śmietanka czy jogurt - ja kiedyś nie doczytałam bo pisało banan to oczekiwałam banana itd i nakupiłam a połowa była zła bo synek ma skaze

no mój nie ma skazy i woli własnie takie z jogurtem czy śmietanką czy twarożkiem więc te mu super pasują :) a najbardziej uwielbia z morelą a szczerze powiem że u innych firm nie widziałam słoiczków z morelą :) a bobofruit może i dosładza ale mi to nie przeszkadza bo nie jestem z tych nawiedzonych mamusiek co to do 18 roku życia ani grama cukru nie dają :D

Gość Mama Nasturcja
A moj je wszystko i normalne owoce i te w sloiczkach ale nie daje mu bobosiuta tylko Gerbera lub Boovity. Bo sa bez cukru.