Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebująca mama

Co z tymi aptekami?

Polecane posty

Gość potrzebująca mama

Byłam dzisiaj u lekarza rodzinnego po receptę na mleko dla dziecka. Słyszałam co się dzieje z lekami refundowanymi więc wydrukowałam ustawę żeby lekarz wiedział ile powinno kosztować. u lekarza bez problemu,ale w aptece mi powiedzieli,że jest strajk i realizują tylko recepty w nagłych przypadkach. mam mleko jeszcze na tydzień,ale nie wiem co jest grane? czy oni się dogadają? czy jechać do innego miasta po mleko?

Gość potrzebująca mama
To orientuje się ktoś czy te burze w aptekach długo potrwają?

aptekarze strajkują codziennie między 13 a 14:30 i w tych godzinach tylko w nagłych przypadkach w innych godzinach bez problemu załatwisz spawę miałaś pecha że akurat na te godziny musiałaś trafić :) przed chwila na pasku informacji na tvn24 to wyczytałam :)

Gość do potrzebująca mama
Szukaj apteki która Ci sprzeda,bo może być jeszcze gorzej jak senat przyjmie tą nowelizację ustawy. wtedy apteki pewnie żadnych recept nie będą realizować.

Gość potrzebująca mama
No chyba jakoś koło tej godziny,nie zróciłam uwagi na czas :) ale u lekarza byliśmy na 12.30,potem do sklepu i do apteki,która jest na terenie galerii. W poniedziałek rano ruszam na poszukiwania,bo jakby faktycznie było gorzej,to będzie tragedia. albo może spróbuję zamówić przez internet w doz-to na poniedziałek byłby odbiór. co się dzieje z tym światem?

Weź ze sobą do apteki dowód ubezpieczenia, bo mi nie chcieli refundowanego furaginu sprzedać bez dowodu ubezp.