Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaczka daisy

Ten świat oszalał

Polecane posty

Właśnie wracam ze ślubu przyjaciółki, ostatniej wolnej. Zostałam już tylko ja. Poszłam tylko na ślub, bo na wesele mi się samej nie chce i normalnie jestem w szoku...Wszystkie koleżanki z dziećmi, mężami, koledzy z żonami, zdjęcia pociech wyciągają, na ślubie było 18 dzieci znajomych, nie wiem ile zostało w domu. No i każdy oczywiście pyta, kiedy ja, bo ostatnia się panną ostałam. Nawet chłopaka nie mam, co dopiero mówić o narzeczonym, poza tym czułam się jeszcze młoda (w lutym kończę 27 lat). Teraz zaczęłam rozkminiać czy to ze mną jest coś nie tak czy z nimi, czy ja już powinnam się za mężem rozglądać. Bosheee a jak nie zdążę się już hajtnąć? Jak już nikogo nie poznam? Oszaleję no.

Gość Złote Myśli z pamiętnika
To cena sławy i kariery Kaczko Daisy:classic_cool:

Gość ffffffff6666
młoda jesteś pewnie pochodzisz z wioski tam się od razu chajtają po 18

No od...im totalnie. Ja lubię dzieci, cała ta banda do mnie ciociu mówi, wiem kiedy które ma urodziny, na Święta ode mnie prezenty dostają, ale myślałam, że ja mam jeszcze na takie rozrywki czas. A tu proszę, wszyscy na mnie jak na debila, dziwoląga, upośledzoną.

Gość ptasiek nastroszony
a wesele u7dane? orkiestra rżnęla pannę młodą?

Gość weź te łapy
:R

Nie byłam na weselu, bo jestem aktualnie bezpańska a wszyscy w parach byli, jakby tam jakiś atrakcyjny wolny samiec został zaproszony to bym poszła a tak...kupiłam kwiatki, maskotkę, bo tak sobie życzyli i olałam imprezę

E tam. Jestem rok starsza od Ciebie i też brak męża, ślubu, dzieci, i jakoś żyję :) A patrzę teraz na koleżanki które się rozwodzą po 3 latach, albo się rozwodzą bo ślub z powodu wpadki po maturze, 2 dzieci, to tak myślę że jednak mam lepiej niż one, bez bagażu :)

Gość ffffffff6666
dzieci urodzone po trzydziestce są mądrzejsze wiem to na swoim przykładzie mam 120IQ

No ja właśnie się ich nie czepiam, zawsze dochodzę do wniosku, że to jednak nie moja wielka miłość, dla której opłacałoby się włożyć pogrubiające białe falbanki i odjazdowy welonik i że się lepszy znajdzie. Potem mi jeszcze palanty dziękują, bo znajdują sobie lachony i się z nimi od razu żenią. Dzisiaj zwątpiłam że się lepszy znajdzie, bo jak to kolega mój stwierdził dziś w kościele: Jeszcze wizualnie oblecisz, ale młódka nie jesteś, na młodszych nie masz co liczyć, w naszym wieku też nie, bo oni za młodszymi się uganiają. Tylko Ci dzieciaci rozwodnicy zostają albo starzy kawalerowie pod 50...

A właśnie, korzystając z okazji chciałabym puścić w eter desperackie pytanie: czy są tu jacyś dzieciaci rozwodnicy albo starzy kawalerowie pod 50? Wizualnie oblecę, kocham dzieci, umiem gotować i jestem tolerancyjna, pod warunkiem, że mi nikt piwa nie wypija ani nie wyjada mi moich kruchych ciasteczek z marmoladką.

Gość Rany*************************
jak dla mnie jesteś już stara :O 30 na karku a ty chłopaka nie masz ? :O Ja mam 26 lat i dwójkę dzieci i jestem najszczęśliwszą matką i żoną:) Jestem młodą mamą cieszę z tego powodu :)

Gość A-lex
jesli jesteś kaczką i to w tym wieku, to wypad. Kobieta ma być spręzysta i pięknie sie ruszać. Sa starsze lepsze od ciebie. I like the way she moves :)

po nicku wnioskuję, że to z tobą jest coś nie tak jesteś strasznie niedojrzała :O

No właśnie to samo mi dzisiaj powtarzali, że coś jest nie tak, 27 lat, bez chłopaka, nie mówiąc już o mężu, narzeczonym, czymkolwiek. Naprawdę zaczęłam rozkminiać co jest nie tak w moim życiu, może nie jest mi dane się rozmnożyć?

"może nie jest mi dane się rozmnożyć" A może rozmnażać ? Tak lepiej tego nie rób :O

Mam jeszcze 3 inne nicki, ten był mój pierwszy, kiedy 7 lat temu weszłam po raz pierwszy na kafe:). A czy jestem niedojrzała? Nie wiem, zawsze zajmowałam się nauką, skończyłam niedawno drugi kierunek studiów, mam swoje pasje i zainteresowania. Chyba ciężko ze mną wytrzymać.