Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chętny na żonę

co dziś zrobić żonie

Polecane posty

Gość chętny na żonę

moja żonka 28 lat dziś wskoczyła w fajne sexy ciuszki i wiem że będzie dzisiaj ostry wieczór, może podsuniecie jakiś pomysł co dziś jej zrobić? Co wam się marzy kobiety ?

Gość passionfruit maracuja
dobre lizanko zakoczone orgazmem

Gość gościo
zaskocz ja i nie rob nic, ona bedzie miala temat do myslenia dlaczego jej nie ciachnales a ty bedziesz mial czas dla siebie zeby wypic piwo

Gość chętny na żonę
lizanko napewno będzie:-) uwielbiam lizac jej mokrą cipke :-) ale co dalej ? Albo może co przed tym? Jak ją nakręcić tak żeby soczki aż po kolanach ciekły? :-)

Gość passionfruit maracuja
zrob cos, co was oboje kreci. mnie juz od dawna kreci zeby partner na wejsciu zawiazal mi oczy jakas przepaska albo chustka i powiedzial, ze dzis jestem jego i zrobil mi dobrze jak nigdy. juz sama sytuacja dopeorwadzilaby mnie do mokrosci

Gość chętny na żonę
a to dobry pomysł :-) zawiązę jej oczy i wycałuje powoli całe cialko:-) aż piszczec będzie i prosić o więcej :-) oj niech tylko dzieci usną :-)

Gość acordeon
patelniom

Gość chętny na żonę
przywiąże jej jeszcze ręce i nogi do łóżka to całkiem bezbronna będzie , tak długo będę ją lizal aż mnie błagała będzie żebym ją zerznął :-) ha ha tak zrobię :-)