Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inka!

czy można kochać 2 jednocześnie?

Polecane posty

Gość inka!

mam straszny problem. mam chlopaka od kilku miesiecy bardzo Go kochałam dopóki nie poznałam pewnego chłopaka na imprezie. przetańczyliśmy pół nocy. i poczułam coś pięknego, nic podobnego nigdy nie czułam. nie moge przestać o nim myśleć! On niby sie odezwał podziekował za impreze. i tyle... wiem, ze był mną zainteresowany dopóki ktoś mu nie powiedział, ze mam chłopaka! nie wiem co robić. można kochać 2 facetów jednocześnie. którego wybrać?

Gość Piccolo bianco
jak nie potrafisz wybrać idź dalej :classic_cool:

Gość ffffffff6666
moim zdaniem lofciasz gada z impry zostaw chłopaka

Gość Jestem mamą:)
Pierwszego nie kochasz,skoro wogóle zwróciłaś uwagę na kogoś innego. a drugim jesteś tylko zauroczona. to nie miłosc. tylko zauroczenie, fascynacja kims nowym.

Gość InnocentDevilNaughtyAngel
Przecież Ci nikt nie powie na forum, którego masz wybrać, a nawewt jak Ci powiedzą to i tak nie posłuchasz. To zależy tylko od tego, co Ty czujesz. Powiem tylko, że czasem fascynację uznajemy za coś więcej, a jak się jest w stałym związku to łatwo można się zachłysnąć kims nowym, kto wcale niekoniecznie jest lepszy od obecnego. Ale z drugiej strony, może fakt, że się zabujałaś tak łatwo w facecie z imprezy po prostu oznacza, że Twój związek z chłopakiem nie jest za solidny i nie sobie co marnowac czasu? Sama musisz zdecydować, ale nie graj na dwa fronty, bo to sie zawsze zle konczy.

Gość InnocentDevilNaughtyAngel
Napisalam jak potluczona. Nie ma co sobie marnowac czasu - o to mi chodzilo