Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wertyuiokgfdfghjkl

Odpowiedzcie, To ze szczerości ?czy z zazdrości?

Polecane posty

Gość wertyuiokgfdfghjkl

Kiedyś dawnoo dawno temuu Będąc na spotkaniu biznesowym :) w dwuosobowym ( gronie powiedzmy) rodzinnym, pewnien przystojny bogaty mezczyzna :) zwrócił sie do mnie osobiście z prośbą (i jednocześnie z zazdrością ,tak wyczytałam )abym nie zadawała sie z nieznajomymi,nie jeżdziła nie chodziła... a w szczególności uważała na ksiedza ... po prostu zamarłam.. o nic nie zapytałam, byłam bardzo zaskoczona nawet mowe mi odjęło i tak jakoś myślałam często w tym kierunku, cały czas mi to świta a wiadomo że jak ktoś/nam /kogoś / to intensywnie o sie myśli... tak to juz jest

Gość proponowałabym zostawic w spok
może nie wywoływac wilka z lasu

Gość oreoerere
faceci koncenrtują sie głownie na fizyczności w szczerość wątpię

Gość prawda w oczy kłująca
szczerośc, pewnie ma cię za dupodajkę i cię ostrzega.

Gość wertyuiokgfdfghjkl
:)) moze bedziesz na tyle inteligentny/a i bedziesz potrafił/a zamienić ''dupodajkę"!! na wyraz przeciwstawny? czy mam pomóc! :))

Gość oj matyldko gdzie
którego ks

Gość wertyuiokgfdfghjkl
jednoznacznie trudno stwierdzic który w tamtej chwili pomyslałam o tym jednym :)

Gość a hoooje znimi wami
a hoooj a nimi

Gość jutrobedelepsza
nie wiem o co chodzilo temu gosciowi - moze chcial zrobic wrazenie, moze mentalista (sprawdz w slowniku), ale o co ci chodzi z ta zazdroscia nie lapie Natomiast wiele wnioskow moge wyciagnac na podtsawie twojego postu 1) jestes naiwna i raczej niewyksztalcona osoba 2) imponuje ci, ze mozesz napisac ze bylas na spotkaniu biznesowym (zdradzilas sie z ta glupkowata buzka) 3) spotkanie biznesowe, dwuosobowe w gronie rodzinnym - wyciagam wniosek, ze to twoj krewny 4) imponuje ci, ze ten przystojny i bogaty mezczyzna zwrocil sie do ciebie z prosba Daj wiekszy zarys sytuacji to bedziemy w stanie podac ci jego intencje.. W jakim celu bylas z nim na spotkaniu?

Gość jutrobedelepsza
i caly czas nie rozumiem motywu zazdrosci..- o co niby ten facet mialby byc zazdrosny???

Gość wertyuiuyhhjkl
jednak z psychologia marniutko u Ciebie a inteligencja równiez odbiega od poziomu wiec nie będziemy dyskutować,temat zamknięty!!!! I nie zrozumiesz :) cóż to za nick dość tępe masz spostrzeżęnia z któych nic nie rozumiem

Gość wertyuiuyhhjkl
nie masz prawa wnikać w sferę prywatną mojego życia zadając głupowate pytania! gdybyś był/a ciut inteligentniejszy ,,rany żegnam cie

Gość jutrobedelepsza
:D czyli bingo Odpowiedz mi na moje wczesniejsze pytanie to moze sprobujemy zweryfikowac jego intencje ;)