Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lasuch i juzz

co dzis jedliscie w ciagu dnia? pytanie do nieodchudzajacych sie:)

Polecane posty

Gość emilenkczna
ja wpierdzielam codzienne jakieś czipsy albo czekoladę ( czekoladę obowiązkowo) i obecnie mam na twarzy tylko jednego pryszcza, na brodzie ale to chyba tylko dlatego że mam okres 🖐️

rano kanapkę z pasztetem herbata i kawa do tego potem serek monte sok porzeczkowy potem zupa pieczarkowa placki ziemniaczane przed chwilą sałatkę jarzynową paczkę wafelków kakaowych kawał kiełbasy do sałatki i na razie koniec ale nie na dziś :) a chipsy są pyszne najlepsze na świecie :)

Czipsów nie mogę, bo zawsze jak zjem to mi się potem robią takie zadziory w kącikach ust... Każdorazowo jak zjem chociaż 5 czipsów :(

Gość bułka z gorącym
kubkiem kromka chleba z sałatką śledziową 2 kromki z parówką i sałatką z sosem czosnkowym kawa

Gość jijijo
haha, widze, ze chipsy wywolaly debate:D Zgadzam sie, ze to straszy syf, ale oni je posypuja chyba jakims opium, bo nie moge przestac ich jesc (laysy paprykowe):O

Gość Gosc
Dzisiaj akurat mało, bo kaca mam. Pół talerza rosołu tylko.

Gość szczupla i bez syfoww
hahah ja tez dzis wpierdzielam czipsy, zjadlam paczke pringelsow :D a teraz do slodkiego mnie ciągnie

Gość prokuratorz
ja sram na zdrowie jem czipsy zapijam browarem pale szlugi i pije 4 kawy dziennie i mam zdrowie jak kon

Gość odchudzaczkaaa
a czy sa tu osoby, ktore potrafia caly dzien nie zjesc nic slodkiego i ichw ogole nie ciagnie do tego (bo osoby na diecie tez nie jedza, ale ciagle myslew o nich:P)

Gość Gosc
Ja mam czasem takie dni, gdzie nie ciągnie mnie w ogóle do słodyczy, ale mam też takie dni, że ciągnie strasznie. Jak już rozpocznę czekoladę, to zjem całą. Przed okresem tak szczególnie mam.

Gość odchudzaczkaaa
no ja to w ogole nie rozumiem, jak mozna zjesc paseczek czekolady i na tym poprzestac:D Wole w ogole nie zaczynac. Zazdroszcze ludziom, na ktorych slodycze nie robia zadnego wrazenia

sałatka, pomarańcza i kanapka z miodem, nie odchudzam się, ale zajebiście nie chciało mi sie iść do sklepu:D

śniadanko 2 kanapki z szynką cherbatka, 2 śniadanko porcja rolady z bitą śmietanką galaretką i banankiem, obiadek pieczone udko z kurczaka z ziemniaczkami zmieszanymi z dużą ilością śmietany, szkl cherbatki, sałatka z sszynki ogórka kiszonego z kukurydzą jajkiem i full majonezu , potem następna porcja roladki 2 cherbatniki maltanki , ech weszłam na to forum i szamać mi się zachciało (: ide do lodówki (:

Gość FGHJKLJHGCVBNM
JA jestem na diecie raz w tygodniu pozwalam sobie na jedno ciastko lub udyn czy tez 2 kostki czekolady gorzkiej niestety zrezygnowalam z ciast cukierkow które uwielbiam itp.ze slonych przekasek, z fast foodow bialego pieczywa slodzonych napojow

Gość odchudzaczkaaa
Ja tez zrezygnowalam zupelnie ze slodyczy i ogolnie cukru, nie jem bialego pieczywa, bulek, a jak juz to na sniadanie i juz schudlam 8kg. Czuje sie super, ale czasami tak mam ochote na cos slodkiego, ze szok, ale wiem, ze nie moge sie zlamac, bo potem poplyne

Gość marchewka z przemytu
1 mandarynka 6 małych pączusiów ;) 8 pierogów 1 banan 2 kabanosy + 2 bułeczki 3 pomidorki koktajlowe i tyle na dziś;)

Gość Sanders30
kawior z maselkiem ,ziemniaki ze szpinakiem i filety z jesiotra,plus oliwki z oliwek i kompot z szuszonych sliwek

Gość prawda w oczy kłująca
kebab cola 250 ml garśc paluszków 2 galaretki każda jakieś 120 kcal.

Gość majkaja jamajka..
na śniadanie odsmazane kopytka z jajkiem i ketchupem... potem dwa talerze barszczu czerwonego z ziemniaczkami.. batona Bounty, kilka wafelków i już myślę o kolacji bo bede zajadać tatara, potem piwko i wielka paka chipsów!!

Gość natuska85
jajecznica z cebulką, kawa z mlekiem, i kromka chleba, na obiad zupa serowa z klopsikami, kolacji jeszcze nie było, ale będą jakieś kanapeczki i piwko.

Gość marchewka z przemytu
mnie nie ciągnie do słydyczy, jak juz coś jem to bardzo sporadycznie (jak dzisiaj akurat te pączusie małe) Cukru nie używam w ogóle, nie słodze herbaty. Kawy nie pijam wcale;)

Gość akashanet
-twaróg jakieś 100 g, łyżka miodu naturalnego, 3 łyżki jogurtu naturalnego - 2 kromki chleba z ziarnami z masłem - sałatka ( 1 jabłko stare, 1 marchewka starta, 1 łyżeczka oliwy z oliwek, 2 łyżki płatków furnita, 1 łyżka musli z orzechami) - 1 mandarynka na dziś koniec. Nie odchudzam się, ale nie mogę jeść ciężkostrawnych i smażonych bo mam problemy z żołądkiem :(

Gość na śniadanie
półtorej kiełbaski cielęcej na gorąco z musztarda i kechupem oraz 3kromki chleba z masłem osełkowym do tego+herbata z dwoma łyżeczkami cukru. Potem rosołek z makaronem. Pomarańcza,Szarlotkę. Potem pieroszki 7sztuk z serem i cebulką oraz maślanką.

Gość Ale musze wam powiedzieć
że jak was czytam to się uspokajam bo moje chudziutkie 20miesięczna dziecko je więcej od was!

Gość wiesia piesia
dwie kanapki z serkiem topionym

Gość sjack
co to je "cherbatka"?

Gość [[[[[[
za godzine kebab:D Lub tortilla:) itd:)

Gość ja zjadłam mało dziś
miskę zupy ogórkowej, 2 gołąbki z mięsem, 4 kanapki z sałatą, masłem, szynką, serem zółtym, czekoladę mleczną milka, kilkanaście pralinek , 2 naleśniki i sałatkę śledziową

Gość dupadupaaa
Rano pół bułki z szynką a za chwilę kawałek kiełbaski śląskiej, do tego herbata z cukrem Mandarynka, kostka czekolady Placki ziemniaczane z cukrem, sztuk 5. Przed chwilą jeszcze jednego wciagnęłam. Nie wiem czy będę jeszcze jadła kolację, trochę mam wyrzuty sumienia