Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lasuch i juzz

co dzis jedliscie w ciagu dnia? pytanie do nieodchudzajacych sie:)

Polecane posty

śniadanie: -bułka z dżemem -herbata -trzy pierniki Obiad: - ziemniaki -schabowy -surówka -kilka pierników kolacja: -płatki z mlekiem -kilka ciastek tak wygląda mój dzień kiedy nie mam w domu żadnych owoców, jogurtów albo warzyw...

Gość kawciaa
cherbatka to napoj inteligentnych inaczej:D

Gość jajajaja42424
zupe cebulową z grzankami, ziemniaki z piersią z kurczaka io surówką,kawałek czekolady, 1 jajko.

Gość A to i ja napiszę:):):)
ja dzisiaj też miałam atak obżarstwa:D bo zrobiłam risotto i wpierniczałam je z sosem pomidorowym jak oszalała:D do tego wrąbałam paczkę M&Msów. Na kolację na pewno czekolada (z tą czekoladą to mam tak jak Wy, całą na raz pochłaniam) i pewnie te syfiaste, straszne chipsy:D a w dupie to mam, mi smakują i syfów żadnych nie mam po nich:P

Gość bułkę z serkiem zółtym
typu kajzerka, na obiad fasolkę po bretonsku z kolejną kajzerka poza tym z 6 mandarynek, banan i ze 3 ciastka.

Gość bułkę z serkiem zółtym
plus dwie szklanki mleka z miodem, herbaty niesłodzonej nie licze, i wlasnie mam kolacje, ale nie mam ochoty

Gość hopsasa śniegu do pasa
Śniadanie: 2 bulki z maslem i kawa Obiad: 2skrzydelka pieczone z ziemniakiem i surowka Podwieczorek 4 kostki czekolady, herbatka Kolacja: miseczka barszczu czerwonego

Gość jfkjldjglkfd
sniadanie - jajecznica na szynce pieczarkach i papryce z koperkiem i szczypiorkiem potem troche czipsow potem na obiad takie bulki z ciasta drozdzowego z nadzieniem pieczarki salami ser

Gość muppet show
śniadanie chałwa z dżemem truskawkowym i mleko obiad zupa pomidorowa z makaronem, ryż z gulaszem i surówka a na kolację zjem kanapki z szynką i serem z pomidorem i ogórkiem mniam

Gość kggkkggk
jajecznica z dwóch jajek z szynką + herbata, kawa z mlekiem, jogurt pitny, dwa placki ziemniaczane + sos z mięsem, papryką konserwową, kwaszonym ogórkiem, cebulą, czosnkiem, pieczarkami :))) myślałam, że na tym się skończy, ale chyba mam parcie na coś słodkiego :P

Gość dupadupaaa
No i zjadłam jajecznicę z dwóch jajek i pomidorem...pól buły do tego :O dość na dziś

Gość Gadatliwa..
-śniadanie -2 kromki białego chleba z twarożkiem , 2 śniadanie wyjadałam pół paczki płatków fitness z kawałkami czekolady ;D -obiad- kopytka z sosem gulaszowym -kolacja bułka z kruszonką :P

Gość tyuioitrtyujk
chudaczakaaaa w jakim czasie schudlas 8kg ? zrezygnowalas tylko zes slodyczy i bialego chleba?????????

Gość Prawda jest taka :)
Też odkąd nie jem tych wszystkich słodkości, chipsów nie wychodzą mi żadne pryszcze... A ja tyle lat się męczyłam z trądzikiem próbowałam wszystkiego :) a wystarczyło odłożyć te pierdoły żeby mieć płaski brzuszek ;) patrze a tu nagle wszystkie syfki poschodziły, buzia gładka jak nigdy ;) już nie jem tego badziewia :D Nie wiadomo ile bym się jeszcze z tym męczyła :)

Gość ja porzarłam dziś tak :
- 4 kromki z szynką - 1 kromke z nuttelą - ziemniaki 2 kawałki ryby surówka z kapusty kiszonej - 3 kostki czekolady -2 szklanki coca coli - 3 szklanki herbaty 1-1 duże jabłko

Gość sfl;k
jecie jak wróbelki