Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gjana

czy 178 cm to dużo?

Polecane posty

Gość gjana

kupiłam sobie szpilki , w których mam 178/9 cm...czy będę wyglądać jak żyrafa w nich?

to chyba kwestia tego jak Ty sie w nich dobrze czujesz, ja mam 171 i sporadycznie chodze w wysokich obcasach bo faktycznie czuje sie jak tyczka:)

Gość mamapoli
a ja mam 178 cm nosze14 cm szpilki i czuje sie dobrze, najwazniejsze ze akceptujesz siebie jaka jestes, a zyrafy tez sa fajne ;)

ja mam 168 cm jednak czasem czuje się w moich ulubionych szpilkach tak jak żyrafa ( 14 cm) i myślę w jaki sposób tą zaletę wykorzystać bo na razie traktuje ją jako wadę. I jeszcze pytanie. Może oczywiste alke zapytam. Jak wygląda dziewczyna na szpilkach wyższa od chłopaka o 6 cm?

Gość mam normalnie 176 cm
i latam w 10 cm szpilach i w nosie mam czy wyglądam jak żyrafa :P

Gość kaoshsaoshas
Mam 170 cm i często chodzę w szpilkach, koturnach... ale nie bardzo wysokie. zwykle do 10 cm. Wcale nie czuję się z tym źle :-)a generalnie myslę że wysokie dziewczyny trochę lepiej wyglądają w szpilkach niż niskie ale to tylko moja opinia :-)

Gość ja mam philipsa jest ok
ja mam 168 i w obcasach się czuje normalnie a w płaskich butach to sie czuje jak knypek ;) jakbyś miała 185 wzrostu + szpilki to wtedy poczucie bycia zyrafa rozumiem ;)