Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myysiuuunia

pytanie do facetów mających kochanki

Polecane posty

Gość myysiuuunia

jak to u was jest? tylko umawiacie się na konkretną godzinkę, wpadacie, bzykacie i znikacie? czy lubicie w ciągu dnia coś napisac, utrzymac kontakt? wiem ze glupie pytanie i bez sensu troszke ale ciekawa jestem jak to u was jest :)

Ten twoj bzyka i wypada i teraz zastanawiasz sie czy to normalne? bo w głebi serca czujesz ze to jednak cos jest nie tak? Faceci na poziomie utrzymują kontaka cały czas nie tylko na okoliczosc seksu.

Gość myysiuuunia
ten co wie wiem, że coś jest nie tak ale mamy ze sobą kontakt, nie zawsze ale chociaż co 2-3 dni co i tak pewnie nie jest normalne ;)

Trzeba wymienic tego kochanka na faceta z klasą ;) Mozliwe tez ze on sie zwyczajnie boi czesciej kontaktowac bo jesli oboje jestescie w stalych zwiazkach to istnieje spore ryzyko ze mozecie wpaść z tą znajomoscią

Gość myysiuuunia
ten co wie nie jestem w związku więc niczego się nie boję :) on ma żonę, dziwi mnie wiec ze często pisze do mnie po pracy no bo w sumie po co?

A takie małe zasadnicze pytanie czy kochana to tylko do sexu a kino kolacja teatr rozmowa nie każde spotkanie ma sie kończyć seksem chyba o to chodzi gdzie romans erotyka motylki itp itd .... ja to chyba starej daty jestem

Gość myysiuuunia
BeBols a jak starej jeśli można wiedzieć? :) kino itd odpada bo raczej nie powinniśmy pokazywać się razem na mieście. no wlasnie tez sie zastanawiam, gdzie tu motylki i otoczka tego wszystkiego... ale gdybym go nie kręciła to by się ze mną nie spotykał?

Gość facet znajacy problem
on ma potrzeby a ty je realizujesz, nie dorabiajmy do tego ideologii, to jest proste jak drut, nie ma motylko nie ma uczicia jest tylko seks i koniec

Gość maria józefina de la cruzz
łooo ludu ciemny żona mu nie daje a Ty tak

Gość armataaaaaaaaaaa
ale z ciebie kurwa :) a z niego chuj- pasujecie do siebie :) szkoda tylko biednej zony, mam nadzieje ze wasze kurestwo wyjdzie na jaw kiło jebana i zona wpierdoli ci w morde a chujowi wybije wszystkie kly i wywali na zbity pysk :)

Bo nie szuka sie kochanki z tego samego miasta dzielnicy lub idzie sie do całkiem obcego miasta

Gość myysiuuunia
pasujemy do siebie bo obydwoje mamy potrzeby, a z żona to już nie to samo tym bardziej że zgnuśniała ;) a mnie to nie obchodzi, ja żadnych zobowiązań nie mam a wcześniej sama byłam zdradzana...

Gość dobranna
idiotko...nie bądż kochanką..bo kiedyś będziesz zdradzona

Gość myysiuuunia
dobranna dziękuje za troske ale byłam już zdradzana więc już obiecałam sobie żadnych związków, no chyba że teraz ja się pobawię facetem ;) akurat M się napatoczył to sobie poużywam i pójdę :)