Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eliza_____24

facet który był bity w domu jako dziecko...

Polecane posty

Gość nie wiem czemu ale mi też
masz zajebistego faceta!!! Dbaj o niego. wspieraj go, kocvhaj go. na pewno dziecko da mu dużo szczęśia... widac, że bardzo go kochasz a on Ciebie. Pięknie :*

Gość nie wiem czemu ale mi też
www.rankinglekarzy.pl/przegladaj_lekarzy/specjalizacja/psycholog

Gość frtretert
ja też myślę że z tym facetem jest wszystko ok i nie zrobi autorce krzywdy. a faktycznie kiedy napisała że jego brat jest wspaniałym ojcem i mężem sprawa ucichła. no dalej zbijajcie jej argumenty!!!

Gość jfkjldjglkfd
az Ci zazdroszcze takiego fajnego zwiazku :)

ja założyłam ten topic w żeby ktoś mi coś pomógł, doradził... a nie zapeszajcie tak o tym Dziecku bo jeszcze nie wiem czy w ciąży jestem nie wolno tak ;)

Gość psycholog to nie lekarz
a co do dziecka, to żal mi go, bo tacy ludzie jak twój chłopak chcą życ inaczej niż rodzice, ale zwykle zyją tak samo

az Ci zazdroszcze takiego fajnego zwiazku szczerze mówiąc to na pewno jest trudniej niż "normalnie" szczególnie, że muszę bardzo uważać na słowa... z moim byłym przez 2 lata tak się przekomarzaliśmy potrafiłam do niego powiedzieć jesteś głupii, ale zaraz ci przywalę zobaczysz wszystko w żartach a tutaj już musze bardzo uważać żeby niczym go dnie dotknąć czasem mój głupii żart może go bardzo zaboleć ale już się do tego przyzwyczaiłam :) po prostu trzeba zwracac uwagę na takie rzeczy bo to bardzo ważne:) on ma niską samoocenę dlatego też ciągle mu słodzę, heh on to lubi... dajemy radę :*

psycholog to nie lekarz a co do dziecka, to żal mi go, bo tacy ludzie jak twój chłopak chcą życ inaczej niż rodzice, ale zwykle zyją tak samo a jego brat????:D ja swojemu Przyszłemu Dzidziusiowi zazdroszczę:):) chyba nikt nigdy nie chciał i nie czekał tak jak My :):):)

Gość fkofokkofdgdfgdfgdg
Ty też chyba potrzebujesz się komuś czasem wygadać tak jak teraz...:)

Gość Kyyyyyya
Eliza tylko się nad nim nie roztkliwiaj przy każdej okazji bo mu nie pomożesz tylko będziesz podtrzymywać jego traumę na zasadzie "miał złe dzieciństwo, to teraz go zagłaszczę". On powinien żyć normalnie, bez rozpamiętywania, bez ciągłego "ojej twój tat był taki niedobry, ja będę dla ciebie najlepsza".

ale ja tak nie mówię :o to moze tak wyglądać, może tak to napisałam od tej strony ale tak nie jest.... po prostu staram się żeby nic złego nie powiedzieć do niego... żadnej głupoty bo to może zaboleć

Gość olaalalakdsjofji
z tego co widzę... twój facet jest wspaniały :)

Do autorki Nie czytałam całego topiku,więc jeśli będzie powtórka,to przepraszam. Twój kochany powinien pójść na terapię dla DDA,to bardzo pomaga wyzwolić się z takiej przeszłości jaka ma za sobą.

to trudne pytanie ale myśślę, że tak... dla mnie nikt nigdy nie był skreślony przez rodzinę to nie jego wina... będe dziękowac jego bratu za wspaniałego faceta i za to że go z tego wyciągnął... mam do niego ogromny szacunek...

Gość Boże ;( za co
za co obrywał najczęściej ;(

za oceny na przykład :( tak naprtawdę jest b inteligenty po prostu nie miał warunków... ciągle znajomi ojca w domu, jeden pokój..

Gość miszek18
no bez przesady to ze mial takich rodziców nie znaczy ze sam bedzie pic znam faceta u którego w rodzinie wszyscy są alkoholikami nawet jego bracia a on nigdy nie pil nawet na swoim weselu !!! nie mozna zaraz wszystkich wsadzac do tego samego wora

moja rady są takie: *nie bądź przesłodzona *dbaj o niego *kochaj go *bierz z nim kąpiel, mów że uwielbiasz jego ciało że cię pociąga, jest seksowsny *kiedy zajdziesz w ciążę zabieraj go ze sobą do gin - od Ciebie zabierał do psychożki *troszcz się- pytaj jak w pracy, pytaj o najmniejszy szczegół * pisz mu czułe smsy, przytulaj ale nie do przesady * ufaj mu- niech wychodzi z kumplami na pewno Cię nie zdradzi, za duzó Was łączy * podnoś jego samooocenę - mów, że jest przystojny i mądry kiedy osiągnie jakiś sukces ciesz się bardzo i dużo o tym mów * kochaj się z nim - bliskość zbliża * uprawiaj z nim każdy rodzaj seksu :) był bity, więc nieakceptowany... kiedy np zrobisz mu loda poczuje że całego go kochasz, nie ma rzeczy której byś się brzydziła czy nie lubiła * kiedy dzidio się urodzi - obserwuj. Dawaj mu się zajmować itd ale bądź czujna. Ufaj mu!!!!! :)

Gość ja też ci powiem..
z tą kąpielą to dobry pomysł, przebywajcie razem nago jak najwięcej żeby przestał się wstydzić... a co oznacza ten niespokojny sen??