Gość miśśśśka16 Napisano Styczeń 14, 2012 Zachowuje się jak by miał ze 4 dychy na karku albo więcej Prawi mi morały, gdy chce wyjść a rodziców nie ma to stały tekst a lekcje odrobione, a nie masz jakiś sprawdzianów w następnym tygodniu Albo nie nie tak z domu nie wyjdziesz i makijaż proszę też zmyć, nawet starzy się tak nie czepiają jak on jak jestem z nim sama zaraz mi zorganizuje czas że np trzeba po oudkurzać i że najpierw praca a potem przyjemnosć Najlepsze jest to ze kiedyś był ,zupełnie inny, imprezował,ćwiczył, wyrywał laski, ile to razy wracałam maiłam 12 lat a i jakomś rucha na klatce po za tym standard problemy z policja , dołki po 2 lata robił jedną klasę ciągle używa stwierdzenia " za małołata to mogłem" Znalazł byś sobie dziewczynę i sie odpier***** odemnie Za małołata zrobiłem dzieciaka to teraz nie muszę kumpla spotkał z dawnych lat przyszedł byś na siłkę Za małołata to tak teraz mi się nie chce najpierw kredka,potem sterydy, dieta ja pierdole daj mi spokój nie chce mi się i taka z nim rozmowa Przychodzi z robi i na zmianę komp tv, komp tv i browary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach