Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

markimark

Jak ciężkie to przewinienie

Polecane posty

Słuchajcie , wiecie jak jest... Kobieta mnie zostawiła, kocham ją i chciałbym z nią być, choć to niemożliwe, realnie patrząc - niemożliwe. Ale nie zmienia to faktu, że mi cięzko.... Od jakiegoś czasu chodzi za mną taka kobieta, która szuka przygody - ma dziecko, męża, staż małżeński itp... pozycję nawet.... I teraz nie wiem, jak mam dalej robić? Myśleć tylko o sobie? Relacja z nią dobrze na mnie wpływa, mamy się wkrótce spotkać, coś z tego może być... Chodzi o to, że jej nie kocham w zaden sposób, jest atrakcyjna, ale ... Iść w to? Ten układ dużo mi daje - zapominam o tęsknocie...

Gość nie idz w to Marku
Marku , poznalam Cie tu troche i bardzo Cie lubie. Wczoraj byles niedysponowany, byles zrozpaczony i alkohol byl twoim pocieszeniem. To nie jest ani metoda, ani lekarstwo. Z ta kobieta bedzie podobnie . Ani metoda, ani lekarstwo na twoja samotnosc i bol po odejsciu kobiety , ktora kochales i kochasz. Nie wyrzadzaj krzywdy tej kobiecie, nie wyrzadzaj krzywdy sobie. Posluchaj kobiety, ktora jest Ci bardzo przyjazna. Od pierwszej napisanej linijki przez Ciebie , czuje sympatie dla Ciebie i prosze ..... poczekaj na uspokojnie duszy i serca. Tam znajdzie sie na MILOSC miejsce, nie lecz tej rany jakims tam " balsamem" . Niech rana zagoi sie sama :-) Wzmosci to w ten sposob- twoje SERCE podpisano zyczliwa Ci kobieta :-D

Przecież ona chce tylko być dobrze wybzykana - więc w czym problem widzisz ?? Przecież nie porwiesz jej na swym rumaku do swego zamku.

Gość Piccolo bianco
kto mieczem wojuje od miecza ginie :classic_cool: ale ty już to wiesz, prawda :P

jak juz sie zakochac to w kims z kim bedziesz mogl byc a nie w mezatce. po co Ci wiecej problemow...

Ja nie mam zamiaru, chęci, ani potrzeby zakochiwania się w niej. Kocham tamtą i strasznie tęsknię.... Kumasz? A ta , teraz, ma mi pomóc zapomnieć

popieram pierwsza odpowiedz. Nie ma co. Pozniej bedziesz mial pretensje do siebie. Co innego, gdybys byl "wyleczony" calkowicie z tesknoty i milosci. Ale nie. Poczekaj.

Gość nie idz w to Marku
marek - jestes agresywny.Czemu? Kobieta dobrze napisala , zycie nie polega na zapominaniu z mezatka, ktora ma ochote na chwileczke zapomnienia. Po tym zapomnieniu , o ktorym mowisz , bedzie tylko obrzydzenie, jak spojrzysz w lustro. Dlaczego nie chcesz przyjac prawd do Ciebie . zyczliwa kobieta

Gość takajednaskas
markimark ale wyrzadasz krzywdę innemu facetowi, że tez was nie brzydzą takie zakłamane kobiety, inne to od kurew wyzywacie a jak na taka trafiacie to w piekne słówko bzykanka potraficie ubrać

a jak wpadniesz i sie jednak zakochasz? nigdy nic nie wiadomo, po za tym ona ma meza... no kurde, znajdz sobie wolna :D albo przynajmniej bez dzieci.

Gość nie idz w to Marku
prawd do siebie :-( podpisano zyczliwa Ci kobieta

Gość takajednaskas
zapomnieć? w inne sie wpakujesz problemy, choćby jak ten jej mąz sie dowie, i przypuścmy kiedys ona powie z kim, minie czas ty ułozysz sobie życie a potem ten mąż cie spotka i zniszczy twój zwiazek taka informacja, szanuj sie jesli ta mezatka sie nie szanuje to chociaz Ty, a za takiego fajnego cie miałam

Nie wiecie jak to jest cięzkie. Po 11 latach powrót do picia. Myślę o różnych rzeczach ... Co w tym jest złego, że spotkam sie z kimś, kto zna mój życiorys? Kto wie o mnie wiele? Staram się być uczciwy, potrzebuję bliskości, Seks można kupić - bliskości nie :(

"szanuj sie jesli ta mezatka sie nie szanuje t" ale nie wiemy o niej wszystkiego, może ten mąż ją w konia np robi, tego nie wiem

Gość takajednaskas
dlaczego robisz sie załosny, jak moze ktoś chciec z tobą byc jak taka sutuacja sprowadza cie na dno?! nie pozwól na to... wracasz do picia, wolisz bez bliskosci seks? i da ci satysfakcje myslisz? zapomnij, bedziesz frustratem i dupkiem bo ona zycje z kims kogo okłamuje, pomysl ze twoja była mogła ci zrobic dokładnie to samo,

Gość takajednaskas
tego nie wiesz, ale to jej życie i jej problemy, masz ich za mało? sam fakt ze chce to zrobic, bedąc mężatką! juz o czymś swiadczy , męza najblizsza osobę tak łatwo okłamuje, ciebie latwiej bedzie oklamac, a ty sie rzucasz teraz na ochłapy czułosci myślać ze to perły

Gość nie idz w to Marku
ja nie wiem co to problem ? O zesz Ty . Gdybys byl pod reka, wytargalabym Cie za uchole :-P Jak mozesz mowic takie rzeczy?Co ty do cholery wiesz , co inni przezywaja, z czym musza sie zmierzyc. Jesli wracasz do picia , to jestes mieczak i dupa , nie chlop . Przez milosc pic -to wiesz co ... w dupie taka milosc mialabym. Teraz chcesz rozmienic sie na cwiercdolarowke :-( To taki facet pisze ze mna poprzez klawiature? Marek -jestes napewno inteligentnym facetem. Twoj sposob pisania wskazuje na duza inteligencji, wrazliwosci i empatii dla innych. Piszesz bardzo lekkim pazurem :-D Kuzwa -wez sie w garsc . Z kim ja tu bede pisac , z namiastka faceta? Zeby byla jasnosc -ja Cie tu nie podrywam :-D Ja mam cudownego meza , ale bardzoooo Ci polubilam . zyczliwa Ci kobieta

Gość w myśli myśl ja
daj sobie czas, dlaczego z takim żywiołem chcesz popełniac następne błędy, może być na tej drodze tylko gorzej, chcesz tak?

kurcze, przestaje mi się ten wątek podobać... Nie mam za bardzo wyjścia. chcę jakoś to obejść - może tamta wróci , może jakaś nowa fajna się znajdzie, może zginę w międzyczasie, jest tyle rozwiązań... A wy jakieś szczere rady mi dajecie... nie dźwigam tego... seks jest ważny, on też jakoś napędza to wszystko. Revolver, nie masz nic do powiedzenia?

Gość takajednaskas
seks napędza? typowy szowinizm, płytkie to i pozbawione głebi, może pisząc tak rozumiem dlaczego ona nie chce z tobą być...jestes jak chorągiewka, nie masz zasad, na pewno nie po tym co tu przeczytałam

Gość nie idz w to Marku
jasne . Nie podoba Ci sie . Szkoda Ci to tlumaczyc. Juz postanowiles. Idz - przelec ja i nastepny zastep mezatek . Mojego przyzwolenia na to nie masz . Dobranoc.

Gość takajednaskas
idz zeszmać sie tak samo jak ta męzatka brzykajcie sie tak az krew bedzie ciekła i a niech jej maz sie dowie i bedziesz musiał zeznawac w sadzie jako ten co rozwali malzenstwo

nigdy harcerka nie bylam, ale mozna powiedziec, ze reguly.. moralne.

Gość zxcvbmnbv
... zatracisz siebie ( nie myl z zatracisz się )

Gość zxcvbmnbv
o glith :)