Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to? :(((

dwa dni goraczki na trzeci dzien wysypka

Polecane posty

moje dziecko (prawie rok) dwa dni mialo goraczke ponad 38 st. zbijalam ja ale na dlugo to nie pomagalo. w drugim dniu lekarz powiedzial ze ma gardlo chore. zdziwilam sie bo nie miala zadnych objawow. no ale nie nie jestem lekarzem, tez moze tak byc ze sie nie kaszle. dostala leki na goraczke, antybiotyk i wzmaniajace. dzis jest trzeci dzien a ona ma niesamowita wysypke na brzuszku i troszke na plecach, nieduze czerwone kropy ale za to w duzej ilosci ;/ co to moZe byc? moze to byc "3 dniowka"? bede wdzieczna jesli ktoras z mam cos odpisze

a zażywała juz kiedys ten antybiotyk? moze to być reakcja alergiczna na niego, sprawdz dokladnie efekty uboczne na ulotce. I po co zaraz antybiotyk? :/ Powinnaś poprosic lekarza o cos innego niz antybiotyk, przeciez to swinstwo :o

to jak najbardziej może być trzydniówka i pewnie trzydniówką byłą. po co ona dostała antybiotyk??

Gość to może być różyczka
to może być różyczka np więc zamów wizytę lekarza do domu

Gość klaudka16x
moze to byc trzydniowka albo reakcja alergiczna ale nie rozumeim po co ten antybiotyk?! na bolace gardło?!!!!! zmien lekarza bo ci dzicko wykonczy jak bedzie je faszerowal antybiotykami za kazdym razem gdy dziecko ma zaczerwienione gardło. idz d lekarza tylko moze do jakiegos normalnego.

Gość fgeagrf
3 dniowka jak nic moja miala to jak miala 6 miesiecy nic z tym dalej nie trzeba robic, jak wysypka tzn ze juz minelo

dostala antybiotyk bo juz wczesniej miala problem z gardlem i obylo sie bez niego, ale to juz 2 lub 3 raz to wolal dac antybiotyk. a co do 3 dniowki to jak wyszla wysypka to co teraz? juz bedzie "po" ?:)

Gość trzydniowka
na 99%

tak, to byla trzydniowka

jak mowie ze to byla trzydniowka

ta choroba nazywa się rumień dnia trzeciego nie raz nie dwa dziecko twoje moze to mieć jest niegroźne