Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ferdekowaaki4665444

jaka z tego para niesmiały i gaduła

Polecane posty

Gość ferdekowaaki4665444

macie jakies doswiadczenia w tym temacie dziewczyna zywa, ciagle sie smieje, wesoła, otwarta, gadajaca duzo facet spokojny, nie wybuchajacy smiechem, niesmiały i zamknietyw sobie

Gość o tych biedakakach
woda i ogie n głupcze

Ja też mało się odzywałem i odzywam (taka cicha woda) a ciągnęły do mnie zawsze laski wesołe i wygadane. No ale ja potrafie takie numery wycinać, że by ci pewnie szczęka opadła - dokładnie rzecz biorąc, na codzień cichy, miły gość, a od święta to co najgorsze :D

Gość anna karenina ;
to zależy, czy ona lubi po prostu sobie pogadać (a znam wiele takich dziewczyn, jak zaczną te swoje monologi to się idzie pochlastać :D) czy lubi z kimś rozmawiać. jak to 2 to nie wypali bo dziewczyna będzie się czuła niespełniona i nieatrakcyjna dla faceta.

Gość werwerwer
"Słyszałam, że można hamować silnikiem. W związku z tym mam pytanie: gdzie znajduje się hamulec silnikowy w moim aucie ? kpisz czy o drogę pytasz ?

Gość werwerwer
co do tematu to zależy wszystko jaki jest ten niesmiały i jaka jest ta gaduła zalezy to od wielu innych cech których nie wymieniłeś/as

czy lubi z kimś rozmawiać. jak to 2 to nie wypali bo dziewczyna będzie się czuła niespełniona i nieatrakcyjna dla faceta. ----> :( chyba mam z deksza ten problem.. :O

Gość volga_jasnowidzaaa
ale w jakim sensie niespełniona??

Gość volga_jasnowidzaaa
ale jakies minimum otwartości jest spotkaniczny i taki ze np nagle ma pomysł i jedziemy 200km gdzies ale w rozmowie odpowida słowem badz jednym zdaniem, i musze wyciagac z niego:P hehe nieprzyzwyczajona jestem.....ale strasznie to dla mnie urocze na razie bo inne

Gość Dziewczyna1220
Mam ten sam problem, chłopak małomówny, nie poddaje tematu, muszę sama poddawać temat, ale za to sam do mnie pisze, chce się spotykać ustala spotkania jest ok, zauważyłam iż im dłużej z nim pisze i przebywam stara się bardziej otwarty, ale nadal jest nieśmiały i to się nie szybko zmieni :) Upij go :) i zobacz jaki będzie, może się stać bardziej otwarty, i pokazywać uczucia względem Ciebie :)

Gość Dziewczyna1220
a i jak by to określić, jesteście przeciwieństwami względem siebie, czasem się udaje takim parom tworzyc zwiazek, ale wtedy osoba zywa musi poswiecic wiele wzgledem tej drogiej, gdyz tamta jest np mniej towazyska;) zrob sobie taki maly test, porownaj muzyke jakiej sluchali Twoji byli patrnerzy a jaka sluchasz ty, i zastanow sie czy układało ci sie lepiej z tymi sluchali innej czy tej samej lub zblizonej muzyki. wynikiem tego bedzie to czy wytrzymasz z osoba rozniaca sie od siebie :)