Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _alexis_

WSPOMNIENIA:)

Polecane posty

Gość _alexis_

heh, ktoz z nas by nie chcial wrocic pare lat wstecz i powtorzyc kilka sytuacji z naszego zycia??:D Sa wspomnienia, pierwszej milosci, pierwszego papierosa.pierwszego piwa. pierwszego wina patykiem pisanego itd:D Ja np najlepiej wspominam wypad z kolezanka i pierwsze wino patykiem pisane jak pol flaszki wypilam myslac ze ma podobne dzialanie do piwa, heh nie pamietam jak mnie do chaty zaprowadzila i wogole czasy szkoly sredniej wagary:D kto ma wspomnienia, ktore naprawde utkwily w jego pamieci i chetnie sie podzieli:D slucham:)??

Gość ffffffff6666
po twojej historii sądzę że jesteś wyrzutkiem społecznym z nizin

Gość Harcerz z powołania
mnie skutecznie wymazano sporo dobrych wspomnień i zastapiono je horrorem ( ulubionym gatunkiem filmowym pewnej pani) przykro mi, nie podziele sie :classic_cool:

Gość majkaja jamajka..
wspomnienia... jest wiele do ktorych chcialabym wrocic ale najbardziej chcialabym cofnąć czas o 7 lat.... wtedy wszystko byloby inaczej :((

Gość _alexis_
majkaja jamajka, tj u mnie wiesz jako nastolatka nie mialam tych problemow i zmartwien co dzis choc duzo czasu nieminelo to jednak zycie sie zmienilo..

Gość doopa doopa
tak my za młodu na winko lataliśmy i papieroski, a teraz siedzą na kafe i wymyślają głupoty 🖐️

Gość _alexis_
no widzisz bo zycie zminia nasze polozenie, a szkoda, bo wrocilabym w tamte miejsca i czasy

Gość doopa doopa
tak to były czasy :) aż się łezka kręci w oku 😭

Gość _alexis_
nio, nie wierzylam jak gadali doodkola zatesknisz za tymi czasami, a ja mowilam , co ty ja che juz miec ta szkole skonczona, itp,itd, bo lenistwo i pasja byly na pierwszym miejscu wlacznie z paczka i glupimy pomyslami myslalam ze procz szkoly to sie nie skonczy a jednak..

Gość doopa doopa
ja pamietam jak nauczycielka mówiła "zanim się obejrzycie to będziecie dorośli" i ja wracałem ze szkoły i sie oglądałem i mówiłem "przecież się oglądam i co nie jestem dorosły" to było w 3 kl podstawówki 28 lat temu

Gość _alexis_
jak otrzymalam dowod to go opilam a potem mowie, kurde z czego tu sie cieszyc??? jak zamykam najlepszy rozdzial w moim zyciu???

Gość doopa doopa
kurde te wagary to było coś teraz to nawet porządnie ze szkoły nie umieją spiepszyć, moje pierwsze wagary z całą klasą bezcenne wspomnienia 😭

Gość _alexis_
moje z moja paczka wyladowalismy u mnie pod domem:D a

do niczego nie chcialabym wracac, wspomnienia sa tylko wspomnieniami, a liczy sie to co przed nami...

Gość _alexis_
a kolonie uwielbialam tam nie bylo rodzicow kasa do reki i impry na calego:D poznawanie ludzi, pierwsza milosc:D

Gość doopa doopa
my zawsze w parku rządziliśmy :D

Gość doopa doopa
a kolonie to też było coś :D

Gość _alexis_
heh, najlepsze bylo to w tym wszystkim po co 16 latka jedzie na kolonie:D jak to po co:D

Gość _alexis_
a mama naiwna mi zalatwiala, a my z banda do domkow kempingowych :D

Gość doopa doopa
kiedyś to była wyobraźnia teraz to wszystko bez polotu takie :(

Gość _alexis_
dzieciary przed kompami i td wiesz te dzieci z tych biedniejszych rodzin nie maja komputerow ale beda mialy wspomnienia:D

Gość doopa doopa
coś w tym jest ;) ok kolorowych bo padam na klawiaturę 🖐️

Gość _alexis_
spoko ja siedze jeszcze bo nie moge spac:P

Gość _alexis_
no ba:D 1 to najlepszy wiek:)

Gość _alexis_
no wiadomo w naszych glowach siedza dobre i zle wspomnienia, ale tak jest zycie jakby bylo zbyt latwe to bylo by za latwe, nie chcialo by sie zyc, bo wszystko byloby idealne,czyz nie??

ahhh tyyyyle ich bylo! Nie mielismy jeszcze komorek, a kazdy wiedzial gdzie sie znalesc. Godzina 10 rano w niedziele a tu zawsze ktos sie pojawil "wyjdziesz na dwor?" :D Pachty, lany poniedzialek, mecze ahhhhhhhh te imprezy, picie po kryjomu i palenie fajek, wtedy jeszcze malo co sie slyszalo, ze 15latka juz sie puszcza, teraz jest inaczej... Siedza dzieciaki przed kompem caly dzien, nie wiedza, ze najlepsze lata im uciekaja...

Jak sie jarało fajki, to nie dość że były tańsze, to też była z tego wielka frajda a i smak miały jakiś ciekawszy:) po trzech piwach nie raz się leżało na pobliskich torach:D fajnie było, bardzo fajnie a kilka lat poźniej sie ożeniłem...

Gość _alexis_
ja pamietam jak mialam chyba 8 lub 9 lat jak pierwsza komorka taka ogolno dostepna byyla to moj brat ja mial ale do 13 roku zycia nie mialam bo to tylko dorosli mieli ja dostalam od mamy ale tak czy siak jeszcze sie wychodzilo latalo rzucalo sie sniegiem po oknach, i te sprawy tak do 18 potem juz tak naprawde szkola srednia przyszlosc w moich rekach chlopaka juz mialam i weszlam w dorosle zycie, praca dom obowiazki, jak kazda z nas z mojego rocznika teoretycznie..