Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość speszonaaaaa

Jak odpowiedzieć córce

Polecane posty

Gość speszonaaaaa

gdzie się poznali rodzice? ma 5 lat, zapytała mnie dzisiaj... nie mogę jej powiedzieć prawdy, co mogłoby być dobrą wymówką ?

Gość ffffffff6666
a co spotkaliście się w burdelu

Gość speszonaaaaa
tak jakby, to jakie propozycje? jutro pewnie mi nie da spokoju ...

Gość _alexis_
ze i tak niezrozumie:D

Gość ZA Blokersem tęsknię
że w internecie ;)

Gość ffffffff6666
sponsor?

Gość _alexis_
powiedz jej prawde ale tak pokoloruj ze ona bedzie miala inne wyobrazenie... to sa dzieci, nieoklamuj ale powiedz to tak z umiejetnoscia...

Gość speszonaaaaa
byłam młoda i głupia chciałam szybko przeżyć ten pierwszy raz u stracić cnotę, znajomy umówił mnie z jego wujkiem, który rok później został moim mężem :o

Gość _alexis_
mi mama nie owijala w bawelne:D jak zadalam pytanie to powiedziala o co loko i bylo ok:D dzieci nie sa glupie:)

Gość speszonaaaaa
tylko, że wszystko zaczęło się gdy mąż podczas kłótni wspomniał że - "mogłem cię wtedy zgwałcić, cokolwiek, pamiętaj" a ona to słyszała i myślę że dlatego wypytuje, a to że nie są głupie dzieciaki to wiem ;)

Gość _alexis_
to powiedz ze mamusia poznala tatusia dzieki przyjacielowi, i sie zakochaliscie w sobie, a ze milosc to takie piekne uczucie to poprosiliscie bociana o dzidziusia i jest chyba ze juz wie skad sie biora dzieci_:D

Powiedz, że się w przedszkolu spotkaliście, zakochaliście, On tarmosił Cię za warkoczyki a Ty go za siusiaka. Podstawy wychowania seksualnego przerobisz.

Gość speszonaaaaa
puściłam się za parę kaloszy. nie powiem jej tego wprost. nie żartujcie

Gość speszonaaaaa
z tymi kaloszami to podszyw

Jak jej pokażesz jakieś "kalosze" za pare tys to na pewno Cię zrozumie

Gość _alexis_
wiesz, nie mow ze chcialas stracic dziewictwo bo spyta co to jest i masz drugi problem..

Gość speszonaaaaa
alexis, wiem ! to jest najgorsze, nie chcę dalej tego ciągnąć, pewnie kiedyś jej powiem, gdy będzie miała 16 lat albo coś około tego, ale nie teraz...

Gość _alexis_
powiedz ze twoj przyjaciel poznal was razem i sie w sobie zakochaliscie, pojecie mlosci nie jest tajemnica a jak spyta skad sie wziela to powiedz ze jak ludzie sie bardzo kochaja to z milosci w brzuszku mamusi rosnie taki maluszek jak oboje rodzicow tego chca

Gość _alexis_
idzie wybrnac ale trzeba uwazac na kazde slowo bo dzieci wylapuja..

Gość speszonaaaaa
ale gdy spyta o ten gwałt ? tego się najbardziej boję :o

Gość anonimowo bardzo dziś
Ja pierdole.... Nie wieże że "parą" Jesteście do dziś. Bez miłości po prostu przelotny sex wyszło dziecko a potem malzenstwo do konca życia. Przecież jestem niemal pewny że oboje na boku coś kręcicie, będzie rozwód itd.

Gość _alexis_
to powiedz ze to jest cos zlego, jak mezczyzna chce zmusic mamusie do milosci ktorej ona nie chce, to jest prawda a drugi sens pojmie jak bedzie starsza nie bedziesz musiala jej juz drugi raz wyjasnic, chociaz mnie taka 5 latka spytala co to gwalt to jej wyjasnilam dlaczego musi uwazac itd bez ogrodek, powiedzialam ze sa sytuacje gdzie zli panowie sciagaja dziewczynka majteczki i robia im tam krzywde wytlumaczylam i zrozumiala...

Gość speszonaaaaa
mialam 18 lat jak się poznalismy, 19 w dniu ślubu a 23 gdy urodziła się nasza pierwsza córka

Gość speszonaaaaa
alexis dzięki bardzo mi pomogłaś ;)

Gość _alexis_
sluchaj mam dobry kontakt z dziecmi i nie ukrywaj przed nia co jest zle a z tym gwaltem powiedz jak jest itd bo mozesz ja uchronic w ten sposob przed tzw tymi panami co daja cukierki...

Gość _alexis_
mam 21 lat i kocham dzieci, i wiem ze lgna do mnie wiec jak zadaja pytania to tez mam czasem klopot, ale wole powiedziec czasem drastyczna prawde niz by dziecko zylo w nierealnych zluzeniach..

Gość _alexis_
wiesz jak bedziesz jej walki wciskala bo myslisz ze tak dla niej lepiej to jak dorosnie nie bedzie ci ufala, a tak to delikatnie ale mow jej o tych rzeczach mi mama mowila i dzieki temu mam jakies pojecie o zyciu, kupila mi chomiki jak juz mialam wiecej lat i mowila jak nie bedziesz uwazala to bedziesz miala tyle dzieci co twoja chomiczka, uswiadomila mi w ten sposob, ze jak bd starsza to albo wcale seksu przed malzenswem albo skoncze jak moja chomiczka z kupa dzieci i bez czasu dla siebie:D