Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BezsenneNoce

Zjawisko paranormalne?

Polecane posty

Gość BezsenneNoce

Witam. mam 18 lat i od czsu czyli miesiaca przed smiercia mojego dziadka czyli rok temu nie chciałam juz nigdy zasnąć ! w nocy miewam uciski na clym ciele czuje czyjas obecnośc. to cos składa mi w nocy rece i ciągne mnie. gdy jest ktos ze mna tego nie ma. w nocy nie moge krzyczec a ni nawet tego zobaczyc. płacze po nocach nie wiem co sie dzieje nawet na strychu cos chodzi a w doimu dzieja sie dziwne rzeczy..pomózcie znacie jakies sposoby an to ?z góry dziekuje.

Gość Zniesmaczony Johnny
Wezwij braci Winchester

może to wszystko ci się śni, jest takie zjawisko zwane paraliżem sennym może to właśnie u ciebie występuje ?

Gość BezsenneNoce
własnie ze nie..był juz u mnie taki facet z innej wiary i gdy przyszedł i usiadł na moim łozku nagle swiatło tylko w moim domu zgasło okazało sie ze korki jakby ktos przemienił ale to była chwila moment i nagle ktos zapukał w sciane. narawde cos w tym jest to mi sie nie sni spałam juz nawet z krzyzem swieconym. spałamz bratem i jego dziewczyna oni tez sie tego bali bo słyszeli to wszystko.

Gość BezsenneNoce
ja juz wszystko próbowałam ale nawet miałam tak ze wracałam do domu o 1 w nocy i nagle zadzwonił do mnie brat akle nie odbiuerałam bo byłam blisko do domu gdy przyszłam widziałam ze on spi a w telefonie nie było wybieranego mojego numeru i powiedział ze nie dzwonił do mnie ..

Gość BezsenneNoce
ja juz wszystko próbowałam ale nawet miałam tak ze wracałam do domu o 1 w nocy i nagle zadzwonił do mnie brat ale nie odbiuerałam bo byłam blisko do domu gdy przyszłam widziałam ze on spi a w telefonie nie było wybieranego mojego numeru i powiedział ze nie dzwonił do mnie ..