Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romasnująca_żona?

czy to ROMANS (mężatka i żonaty) ???

Polecane posty

Gość romasnująca_żona?

Często w pracy rozmawiam z kolegą, patrzymy się na siebie, czasem "przypadkiem" on mnie dotknie po plecach czy ręce. Na święta oczywiście buziak w policzek (przy składaniu życzeń). Czasem mi pisze e maila, pisze, że mu się podobam, czy ze "myślalem ze cie dzis pocaluje" czy coś takiego... Ja mam męża, on ma żonę. To tylko rozmowy, taka fascynacja. Czy to już można nazwać ROMANSEM czy romans to jakbysmy sie calowali i seks uprawiali???

Gość a psik
zapytaj męża... on cię oświeci :-)

Gość romasnująca_żona?
nie zapytam go, on tez ma w pracy kolezanki czy podwoza sie do pracy autami i czy tez mi o tym opwiada ? nie pyta mnie czy to juz romans jak z jakas pogada czy ja do domu podrzuci.

Gość a psik
'Czy to już można nazwać ROMANSEM czy romans to jakbysmy sie calowali i seks uprawiali???' a jak by ci ktos wsadzal reke w majtki, to jest to romans czy nie? bo seksu nie ma... ja jak bys obciagnala sasiadowi to romans czy nie? bo seksu nie ma...

Gość romasnująca_żona?
dotykanie czy wkaldanie rąk w majtki, całowanie to już zaczątek jakiegoś seksu wieć i romans, ale my sie nawet nie calowalismy choc wiem ze oboje nas do tego ciagnie... ale nie wiem czy do tego dojdzie, by nie zepsuc tych relacji co teraz mamy.

Gość a psik
zafascynowalas sie kolega z pracy... co za roznica czy sie to nazywa romans czy kapusta przekroczylas linię, ktorej przekroczyc osoba zwiazanie nie powinna... gdyby twoj maz sie dowiedzial o wszystkim, byłby zawiedziony, ze zawiodlas jego zaufanie tyle

Gość maam tu czaarny nick
przyjmijmy ze to flircik, a do romasnu juz tylko krok, jesli dojdzie do drugiego pocałunku

Gość młoda mama jestem
to fasynacja zauroczenie , a krok od romansu

Gość ????po co ???//////
Po co pytasz? Taka glupia jestes, czy chcesz se wybielic, czytajac wpisy, ze to nie romans? a jk by twoj mezus mial w pracy taka dziunie, ktora by tak do niego pisala i jego ciagneloby do niej? co bys pomyslala?