Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

medzia77

pisal codziennie sms teraz olewa

Polecane posty

Pisalam z takim chlopakie.Raz sie widzielismy ,tanczylismy .On powiedzial ze mu sie podobam.Pisalismy codziennie ,z reguly on zaczynal ,raz nawet zapytal czy chcialabym z nim kiedys byc .A teraz jakso nie psize wcale ,jak sie zapytalam czy obrazony odpisal po 1,5h tylko ze nie i potem napisalam ze jak nie chce juz kontynuowac i tego co spoko rozumiem,a on odwracal kota ogonem ze to mnie nie zalezy i kiedy zaprzeczylam nic juz nie odpisal.Czemu tak sie zachowal? Ostatnio dodalam zdjecie na nk,skomentowal ,a olewa i nie psize a pisal codziennie ,nawet kilka razy w ciagu dnia.

Gość welurianka....
mam tak samo, co gorsza z kims z kim pialam kilka lat... to dopiero jest szok

Gość takie tam duperele nic więcej
Znalazł już inny obiekt westchnień, daj sobie z nim spokój bo to facet powinien zabiegać o znajomość z Tobą a nie odwrotnie!

Gość a moze to prawda
moze jest tak jak Ci napisał? Sama mowisz że pisał pierwszy dosyc czesto, moze czekał na jakis znak z Twojej strony? Nie dostał go i sobie darował

ale ja napisalam zem i zalezy bo gdyby tak nie bylo nie pisalabym teraz a on juz nic na to

czyli pobawil sie tak? to nie wiem po co tak slodzil ,wyslalam i swoja fote i pierniczyl o spotkaniu kiedys

Gość gffghgjhkjl
jestes rocznik 77? powinnas byc madrzejsza

gffghgjhkjl co masz na mysli ? skad mam niby wiedziec co mu chodzi po glowie i nie jestem taki rocznik

Gość fghgfghgjhk
ma cie gdzies i tyle :(