Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CoTyTuRobiszPoProstuNiczymSie.

Spotykałem się z 6 kobietami poznanymi przez internet, moje wrażenia:

Polecane posty

Witam, miałem okres w swoim życiu gdzie nagminnie szukałem kobiet przez internet ponieważ w realnym życiu nie miałem do nich dostępu.. szkoła, gdzie sami faceci, w weekendy nie chciało mi się chodzić do klubów bo już mi się przejadły, a na osiedlu wolnych, fajnych koleżanek brak.. więc działałem przez różne portale typu NK, FB czasem nawet na GG się odezwałem do jakiejś nieznajomej i w sumie przez 2 lata spotykałem się z 6 pannami, oto moje wrażenia i relacja: 1. po 2 miesiącach rozmów przez gg i skype... pierwsze spotkanie w hotelu na noc, była cudowna-moja pierwsza kobieta.. rozprawiczyła mnie i generalnie zakochałem się w niej na amen... niestety ona później wyjechała na wyspy na stałe i kontakt się urwał 2. po około 2 tygodniach pisania na gg, spotkaliśmy się u mnie w domu, wypiliśmy trochę wódki, przespaliśmy się ze sobą a potem kontakt się uciął- z mojej perspektywy z wyglądu była niezła, ale charakter zjebany 3. poznana przez NK, potem gadaliśmy z 2 tygodnie na gg i skype- pierwsze spotkanie w jakiejś restauracji przy "coli", oboje byliśmy autami... mi się spodobała, ale niestety ja jej nie.. była starsza 7 lat i powiedziała mi, że nic z tego nie będzie bo jestem dla niej za młody- troche bolało, bo już w głowie widziałem jak ją bzykam 4. poznana z uwaga.. kafeterii, pogadaliśmy przez jeden dzień na gg a na drugi spotkaliśmy się przy piwku.. było całkiem fajnie, widziałem że ma ochotę na coś więcej, ale wydawała mi się troche taka jakby zjebana i kontakt uciąłem :) 5. poznana z NK, po 4 miesiącach gadania przez gg i skype, w końcu spotkanie na noc u niej w domu (dzieliło nas 200km), było zajebiście, do tego stopnia że zaczeliśmy się regularnie na weekendy spotykać i w końcu byliśmy parą przez pół roku.. byłem zakochany, niestety ona mnie potem rzuciła, również była starsza, tym razem o 4 lata, generalnie nadal coś chyba do niej czuję a minął już ponad rok 6. pisałem z nią przez dosłownie 2 lata na gg.. ale dała mi kiedyś jakąś fotkę, nie spodobała mi się, więc nie dążyłem do spotkania w realu.. no i w końcu po 2 latach postanowiliśmy się umówić na piwko, powiem jedno- z większą blazą w życiu nie piłem :D po spotkaniu oczywiście więcej się z nią nie umówiłem, mimo, że ona nalegała pare razy... jak widzicie nie ma sensu chyba 'wyrywać' przez internet bo zawsze źle się to kończy, moje historie są w stu% realne i prawdziwe.. wszystko osobiście przezyłem, nie sciemniam

Gość dziś na pomarańczowo
i właśnie tacy są kolesie w sieci. wyrwać, zaliczyć, urwać kontakt. dno i wodorosty

chyba nie doczytalaś.. na kobietach na ktorych mi zalezalo nie urywalem kontaktu tylko wlasnie odwrotnie

Gość Radom stradom
szukałeś ciągle jakichś mamusiek, nawet po stylu pisania widać że frajer z ciebie a nie żaden facet

frajera to poszukaj w domu leszczu i żadna z tych kobiet nie była 'mamuską'

Gość ida_kwietniowa
,,,szukałem kobiet przez internet ponieważ w realnym życiu nie miałem do nich dostępu-????? '' kobiety są .......jak promocja w supermarkecie -ogólnodostępne....

Gość CoTyTuRobiszPoProstuNiczymSie
up :)

Gość Wang Jin Rei und Shun Di
Małżenstwo to już przeżytek przestarzały jest!

Gość aaaaaaaaaagava
a ja z Moim też poznałam sie przez neta :) i jesteśmy już razem prawie rok :) pierwsze spotkanie-neutralne w pubie, każde nastepne już bardziej "erotyczne" -więcej dotykania, dość śmiałego nawet. no i tak już się ze soba trzymamy i jest ok :)

Gość otro do autora
Tak takie internetowe znajomości to temat rzeka .Ale napisz coś jeszcze o tych paniach .Czy też jak ty samotne duszyczki czy może miały partnerów/mężów ? No i jak sobie tłumaczysz że zainteresowały się -jak się domyślamy młodym chłopakiem .Czy przynajmniej z tymi starszymi mocno ściemniałeś w kwestii swojego wieku ? Pozdro .Jak tu zajrzysz to napisz.

Gość co za historia
i od tego zaczynają się późniejsze ustalenia ojcowstwa.. :)