Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowana 28................

Czy naprawdę tylko wygląd się liczy??

Polecane posty

Gość zdołowana 28................

Po dłuższej przerwie przywróciłam konto na sympatii. I znowu - jest tam mnóstwo facetów którzy piszą, że idealna kobieta to taka, która przyciągnie wyglądem a zatrzyma charakterem. Tylko prawda jest taka, że wiele kobiet zostanie odrzuconych w przedbiegu właśnie ze względu na wygląd. Nie mają więc szans pokazać jaki fajny charakter mają.

Gość co sie dzieje....
a po co ci facet?

Zdolowana, posłuchaj ... Jeśli tak oceniasz sytuację, że tak jest ... to nie obrażaj się na nią... Raczej skup się na tym jak możesz swoje atuty wyeksponować. To nie jest tak, że tylko tacy faceci są, jak myślisz... Są też inni. Po prostu - musisz do nich umieć dotrzeć. Oczywiście w taki sposób, żeby to oni mieli poczucie, że dotarli do ciebie.... Głowa do góry! :)

Gość co sie dzieje....
poza tym jak mozna szukac faceta na sympatii??? przeciez tam sami ruchacze, szczegolnie w wieku zblizonym do twojego

Gość wwrrr
Przeciez to perfekcyjnie logiczne, skoro nie przyciagniesz wygladem, nie bedziesz miala szasny zablysnac charakterem. Przynajmniej sa uczciwi.

Gość mnboijkih
idealna kobieta to taka, która przyciągnie wyglądem a zatrzyma charakterem no co tu niby nie tak, najpierw zwracasz uwagę a potem poznajesz - norma, tylko kryteria różne

Gość dinek67
to nie tak.nie każdy facet od razu przekreśla kobietę z powodu mniej atrakcyjnego wyglądu. nie wszyscy na tego typu portalach to ruchacze szukający przygód. są też tacy którzy szukają prawdziwej partnerki u której dostrzegają wspaniały charakter. tak że nie poddawaj się i próbuj.jeśli któryś nie dostrzega twojego wewnętrznego piękna to jego problem,nie twój.ja też na portalu spotkałem kobietę swojego życia i jesteśmy szczęśliwi.choć jest piękną kobietą nie miała fotki.dopiero po dłuższej korespondencji i chęci spotkania mi ją wysłała.ja już jednak wcześniej poznałem nieco jej charakter i byłem miło zaskoczony jej wyglądem. tak że próbuj,napewno znajdziesz godnego ciebie faceta

Gość nie tylko...
i prawda jak wyzej, tam 95% to ruchacze im starsi tym gorzej

Przeciętna zadbana dziewczyna już zwraca uwagę facetów. Na ulicy milion takich i to one cieszą się zainteresowaniem. Jeżeli czegoś Ci brak zrób tak, żeby nie brakowało. Nie wierzę, że odpychasz samym wyglądem jeżeli o siebie dbasz.

Gość oczywiscie że nie
Nie liczy się jeszcze zasobność portfela

Gość ja bylam zalogowana
na kilku portalach,i nietety ale masakra sami zboczence,lub szukajacy bzyka,oczywiscie 80% zonaci,szukajacy panny z mieszkaniem i dysponujacej czasem ,kiedy im pasuje oprocz tego-zyciowi nieudacznicy,memeje placzace,ze sa samotni nikt ich nie chce itp od razu pada propozycja blizszego poznania(w domysle seks),lub tacy,co molestuja,teksty typu-bylas wczoraj online i nawet mi nie napisalas maskra wylogowalam sie i doszlam do wniosku ze nikogo ta droga szukac nie bede bo nie warto,naprawde

Gość fojosje
kochana no ale nie musisz startowac do tych najprzystojniejszych (bo oni mają prawo miec jakieś wymagania) startuj do przeciętniaków ich jest dużo więcej i wymagań raczej nie moga mieć z kosmosu bo sami też piękni nie są - i sprawa rozwiązana

e tam, z doświadczenia wiem że przystojniak ma mniejsze wymagania do kobiety niż taki średniak :P chyba, ze mówisz o typowym maczo.

Gość fojosje
z mojego doświadczenia wynika co innego - super przystojni chcą pięknych a średniacy marzą o pięknych ale zazwyczaj sa z przeciętnymi bo piekne laski tez chca pięknych - wiadomo że różnie się to potem układa ale nie oszukujmy się zarówno dla kobiet jak i facetów wygląd sie liczy