Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to przetrwac

Wyjazd faceta do USA

Polecane posty

Gość jak to przetrwac

Witajcie Moj facet niedlugo wyjezdza na 2 miesiace do usa, mam w zwiazku z tym do Was pytanie. Czy ktos sie orientuje jak mozna zrobic zeby miec jak najtansze polaczenia z Polski do Usa na telefony komorkowe i odwrotnie? Nie bedziemy mieli telefonu stacjonarnego, wiec odpada. Pozostaja komorki. Orientuje sie ktos moze jak to wyglada?

Gość ndfs,ngds,m
A nie macie skype'a ?

Gość różowa pomarańcza
skype jest za darmo wystarczy mieć neta i możecie w dodatku siebie widziec

Gość jak to przetrwac
wlasnie problem w tym, ze bedzie 8 godzin roznicy czasu, wiec w tygodniu rozmowy na skype odpadaja, z wiadomych przyczyn :( On w pracy nie bedzie mogl siedziec na skype, a jak bedzie wracal to u nas bedzie pozno w nocy, wiec bede musiala isc spac zeby rano wstac do pracy :( Pozostaja nam weekendy na rozmowy na skype i telefony. Chcialabym zebysmy w tygodniu chociaz co drugi dzien po pare minut porozmawiali. Oboje bedziemy mieli tel komorkowe wiec tylko takie polaczenia wchodza w gre. Orientuje sie ktos jak zrobic zeby te polaczenia byly jak najtansze?

Gość różowa pomarańcza
a w jakiej sieci masz tel.?

Gość jak to przetrwac
w t-mobile.

Gość różowa pomarańcza
to kup sobie karte z play,a to jest najtańsza sieć komórkowa,napewno nie bedzie z ciebie zdzierac tyle kasy;)

Gość jak to przetrwac
z tego co widze to min. 2 zł za 30 sek polaczenia kosztje polaczenie do usa w play, wiec drogo :( Ja chcialabym jakies tansze opcje, wiem, ze mozna doladowac konto na skype i dzwonic b.tanio do usa, ale nie wiem czy tylko na nr stacjonarne czy na komorkowe tez :o

W USA są takie karty, z których sie dzwoni za granice. Kiedys tak do mnie dzwonila kolezanka. U nas takie karty to telegrosik np. Zobacz na poczcie. Ja jak do niej kiedys dzwonilam to za 20 zl gadalam chyba godzine, teraz pewnie jeszcze taniej. Teraz mam w stacjonarnym darmowe 3,500 tys minut w tym do USA na komorki wlasnie. Oprocz tego zostaje Wam skype.

Gość różowa pomarańcza
tańszej już nie ma oprócz neta..🖐️

Gość jak to przetrwac
wlasnie problem w tym, ze ja nie mam nr stacjonarnego :( mam tylko komórkowy :o on tez raczej nie bedzie mial stacjonarnego. A sa jakies opcje polaczen z komorki na komorke?

Jak kupisz ta karte to sie polaczysz na jego komorke albo on tam kupi i zadzwoni do Ciebie. Na tej karcie podany jest nr prefix i po jego wybraniu wykrecasz pozniej numer swojego chlopaka. Przed zakonczeniem rozmowy i wyczerpaniu karty pika w sluchawce i moze sie rozlaczyc. Tobie na komorke leci tylko polaczenie/impuls z tym prefixem, reszta kasy sciagana jest z karty. Minuta to moze byc jakies 6-10 groszy.

Gość jak to przetrwac
Pariss czyli mam poojsc na poczte i dowiedziec sie o karte telegrosik? dobrze zrozumialam?

Tak. A na tej karcie bedzie juz napisane co i jak masz zrobic. Takich kart jest wiecej, ale akurat telegrosik pamietam, jest tez chyba telepin i sa rozne wartosci 20, 50 ,100 zl. Poszukaj moze maja swoje strony.

Gość gość

ze stanów co najmniej piątka zyla z minete z smsa chyba złotówkę

Gość Gosc, gosc

WhatsApp jest duzo lepszy od Skype, polecem bo czesto uzywam sama tej aplikacji jak dzwonie do  Polski czy odwrotnie.