Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaja jestem i mam serce

Czy wasi teściowie dbają o wasze dzieci??

Polecane posty

Moi niesty nie!! Od czasu do czasu rzucą im jakąś czekoladę, jakiś soczek, kupią im tort ale opiekowac się nimi nie opiekują, nie kupują im ubranek. A siostra mojego męża ma syna mieszka z rodzicami(moimi teściami) którzy się dzieciakiem zajmują jak swoim własnym.

Gość Kotka Mruczrotka
Ani moi teściowie ani rodzice nie dbają o mojego synka, bo ja sama o niego dbam i niczego od nikogo nie oczekuję, co zresztą powiedziałam jasno.

Tak! Z tym że teściowie faworyzują dziecko siostry męża z niewiadomych powodów, ciągle się nim opiekują, zajmują a ja usłyszałam od nich że skoro siedze w domu to sama powinnam zając się dziecmi.

Np. Jak tesc może proponowac dziewczynie - własnej synowej by poszła do niego do pracy do sklepu jako kasjerka, hotelu jako sprzątaczka, czy restauracji lub pizzerii jako pomoc kuchenna. Jego córka ma to samo wykształcenie co ja z tym że technikum gastronomiczne i pracuje w biurze a ja zawodówke kucharską.

Gość wylewamy zale
Nie wazne jakie masz wyksztalcenie, ale jakie masz doswiadczenie. Moze ty nie masz zadnego i dlatego proponuje ci, zebys od czegos zaczela.