Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RoCKaND

Mam 31 lat a nadal pytają mnie o dowód.. to przez małą wagę

Polecane posty

Gość RoCKaND
taki jeden facet27.... po pierwsze nie każdy ma ochote zostawiać wszystko w polsce i wyjeżdzać samemu ja nie mam w angli żadnego znajomego do którego bym mógł pojechać.. byłym tam zupełnie sam do tego nie mam kasy na start (czyli na początkowe wynajem mieszkania, życie itp) po drugie kto by mi załatwił prace? po trzecie nie znam języka.. no i po czwarte już wole tutaj wegetować, mając jakiś tam znajomych, znając wszystko niż być tam sam jak palec i pewnie skończył bym pod mostem.. bo co bym mógł tam zwojować bez pracy, języka i znajomych

Gość fgegr
/ fgegr wole być płytka i zj**ana niż żyć jak autor... / w tym momencie przestałem cię czytać... baj baj pustaku

Gość RoCKaND
o boże, ty jeszcze przed maturą jesteś? i ty smarkulo mi mówisz jak mam żyć itp? ty jeszcze dzieciaku nie wiesz co to jest życie.. ehh nawet ci już nie odpisuję bo jeszcze mnie za pedofila wezmą

RoCKaND o boże, ty jeszcze przed maturą jesteś? i ty smarkulo mi mówisz jak mam żyć itp? ty jeszcze dzieciaku nie wiesz co to jest życie.. ehh odezwała się ciota 31l która zarabia troche więcej ode mnie buahahah Twoim problemem nie są zarobki, tylko użalanie się nad sobą pracy zmienić nie, za granicę nie, uczyć mi się nie chciało, ale ponarzekam sobie jeszcze trochę bo przecież tak mi źle... powodzenia w życiu życzę

Gość RoCkAnD
przecież ty jeszcze dziecko nie zarabiasz... a za granicę co mam zrobić, kupę? pomyśl.. i na co zmienie robotę? ty naprawde dorosnij, eh

cześć nieprzejmuj się, jedz wysokokaloryczne posilki, dużo bialka. A może zmień fryzurę, nie wiem jaką masz ale może fryzjerka doradzi jak dodać powagi i nielam się będzie dobrze:)

Gość RoCkAnD
manusia.. twoja rada apropo jedznienia raczej średnio trafiona :)

naprawdę wyglądasz młodo ,ale jesteś przystojniak. A może zacznij brać to na humor. Będziesz miał wzięcie przez młodsze dziewczyny. Ja mam męża starszego o 11 lat i jak go poznałam , też myślałam ,że jest młodszy :). nie ma się co łamać na prawdę POZDRAWIAM PRZYSTOJNIAKU. Jak byłabym wolna to bym się umówiła z Tobą

Gość RoCkAnD
przecież to nie moja fotka :O nawet nie wspominałem o tym, bo krąży ona już od 2 lat na tym forum więc myślałem, że każdy o tym wie..