Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Savvy

Odchudzanie

Polecane posty

Gość Savvy

Heyy dziewczyny ;) Chciałabym zapytać czy ktoś może chciałby się wspólnie odchudzać , bo ja już od tygodnia próbuję i nic z tego .. Brak silnej woli .. Ale od dzisiaj postanawiam być sumienna i chcę schudnąć .. Razem zawsze raźniej ;) Więc jak , dołączycie się ??

Gość Savvy
nikt chętny ?? :(

Gość Savvy
O ktoś się znalazł ;P

Gość Savvy
Mnie by się przydało tak 16 kg mniej ;/

Glowa do gory, mozna zaczac od jakiejs dobrej diety i moze aerobic.Uda Ci sie napewno zgubic te kg

Gość Savvy
Świetnie ;P A jak waga ?? Bo u mnie nie ciekawie przy wzroście 166 cm 76 kg ;/;/ ..Fatalnie przy ostatnim odchudzaniu było już 68 kg ale niestety efekt jojo ;//

U mnie waga ciagle prawie jest taka sama 65 kg.Mozesz mi troche oddac wtedy wiatr mnie nie popwie ;) W wolnych chwilach mozna po cwiczyc troche

Gość Savvy
Mam jeszcze problem .. Ile razy dziennie jeść .. i w jakich godzinach

Gość Savvy
Prawie na każdym forum piszą co innego mądrale ;P

Mysle ze mozna byloby zastosowac diete 1200 kcl prawdopodobnie dobra jest.Z jedzeniem to juz od diety zalezy jaka stosujesz co lepiej jesc by tracic na wadze i nie przekraczac ich gornych granic lepiej.

Gość Savvy
Jak odchudzałam się poprzednim razem jadłam bardzo mało ok . 500 kcal dziennie . Waga ubywała błyskawicznie

Zeby tylko madrale bo nie ktorzy lubia sie czepiac jak ktos z dobrymi intencjami wychodzi do ludzi ;/

Gość Savvy
dokładnie ;/

Gość Savvy
Wf - w szkole , w domu brzuszki , nożyce , przysiadu prawie codziennie. Dziennie robiłam po 100 brzuszków .. a jak dietę i ćwiczenia szlak trafił ledwo 10 zrobiłam

Podejrzewam ze jak stosowalas 500 kcal to raczej malo wartosci odzywczych swojemu organizmowi dostarczalas ze bykas padnieta.Wiec moze troche wiecej moze sprobuj jesc np do 1000 kcal zebys wzmocnila sie niz wczesniej a cwiczyc.Musisz zobaczyc jakie cwiczenia powoduja duze spalanie kcal co szbciej potem schudniesz.

Gość Savvy
To że jadłam 500 kcal , było spowodowane tym , że bałam się że jak coś zjem to przytyje .. I rzeczywiście wiecznie byłam zmęczona i senna

To jeszcze zalezy jaka przemiane materi sie ma.Ktos duzo moze jesc a praktycznie malo co przytyje bo szybko spala tkanke.Wlasnie jak malo sie je to znowu zmeczenie chwyta.

Gość Savvy
mam koleżankę właśnie która ma problem z przytyciem .. je bardzo dużo i nic . Same kości jej widać

Szkoda ze nie pamietam jakie zapotrzebowanie ma kobieta w kcal dziennie ;/ Bo te 500 kcal mi sie zdaje ze to troszke malo jest.Weglowodanow lepiej tez nie spozywac.

Gość Savvy
46 kg przy wzroście 165 cm

Gość Savvy
A ile mierzysz ??

Gość Alicja Serafinowicz
Pamiętajcie, aby odchudzanie opierało się na zbilansowanej diecie i aktywności fizycznej. Możemy też wspomóc pracę organizmu; zielona herbata, guarana, grejpfrut, cykoria czy herbata Yunnan to tylko niektóre ze znanych roślinnych wyciągów wspomagających odchudzanie. Stosować je wszystkie możemy w całkowicie bezpiecznych preparatach Elavia Intensive i Elavia Anti Yo-yo opartych wyłącznie na naturalnych roślinnych wyciągach tradycyjnie zalecanych na odchudzanie. Zapraszam Was do sprawdzenia składu preparatu oraz do pytań, na które chętnie odpowiem. Pozdrawiam, Alicja _____________________________ eRzecznik marki Elavia 4321 Slim