Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzysiek123821

Pomysł na zaręczyny

Polecane posty

Ojciec tam się tym nie interesuje. Ale moja mama i jej znajome też uważają, że najwyższy czas po tylu latach się zadeklarować. Przecież nie mówię, że od razu chciałabym ślubu.. Mówię, za 2 lata, on miałby 26, ja 25 - chociaż nie ukrywam, że wolałabym ciut wcześniej ;) A nawet mogłabym teraz, bo chciałabym z nim juz zamieszkać. Ale nie mogę naciskać...

Gość strojna
no i o to chodzi , a czas płynie ... poczekam jeszcze trochę spokojnie , ale cudzych błędów nie zamierzam powtarzać . nie będę czekała na niewoadomo co tylko po to żeby sie ocknąc samej po 30 -ce .

Też się tego boję, bo on ma przykłady zaręczyn po 4 latach u jednego kolegi, a ślubu po 8 u drugiego... Tylko że ten drugi jest starszy od swojej obecnie już żony 4 lata.

Gość oj zabolało cię strojna
a że jestem akurat bardzo szczęśliwa mężatką, więc kula w płot dlaczego wy, przedślubne, jak tylko słówko prawdy, albo próba skłonienia, byscie lekko na ziemię zeszły - to od razu w krzyk, że zazdroszczą, bo single??? a może najpierw same ruszyłybyście mózgownicą??? i serio zamierzacie przez reszte życia oglądac album slubny, wspomnienia, przejęcie się, takie tam??? a co z życiem "tu i teraz"???? wspomnieniami ze ślubu chleba sobie nie posmarujesz, zdjeć ślubnych nie zjesz jak kotletów ani nie zapłacisz nimi za rajstopy

Gość krzysiek123821
widzę temat ucieka w inną stronę.. w każdym pierścionku jest brylant może nie jest on spory, ale też jako student za dużo wydać nie jestem w stanie.. wszystkie powyższe za ok. 1 tyś zł..

Gość krzysiek a może zamiast złota
& brylantów (to już nudne!!!!) może coś ładnego, a oryginalnego??? np. w stylu art deco... te które wklejałes były niebrzydkie, bo proste, bez przekombinowania poszukaj na stronie "kużniasrebra", mają tam duży wybór bbb oryginalnej i niedrogiej biżuterii, ręcznie wykuwanej albo np. z yes: - z szafirami http://img.szafa.pl/uploads/clothes/c1/d3/d612/3773367/1288247445.jpg - art deco, jak "rodowy po babci" http://www.yes.pl/bizuteria/pierscionki/37460-srebrny-pierscionek-z-cyrkonia-AB-S-000-MAR-APMP010 - oryginalny, ze stali i złota: http://www.yes.pl/bizuteria/pierscionki/43498-pierscionek-ze-stali-i-zlota-APBY077 Pierścionki z brylantami nosi "każda" narzeczona, może warto postawić na cos nietypowego??

Gość krzysiek123821
na pewno chciałem coś nieprzekombinowanego dlatego wybrałem wstępnie takie.. oglądałem jeszcze ofertę aprata i kruka, ale jakoś nic tam mi zbytnio się nie podobało.. nie wiem czemu ale żółtego złota nie chce i z tego co wiem, to moja ukochana też bardziej preferuje białe złoto.. nie rzuca się tak w oczy.. a nie po to kupuje pierścionek by leżał w domu, bo boi się wyjść z nim na miasto :)