Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dota33

Nienawidze mojej matki-cale zycie mi zepsula

Polecane posty

Bardzo skrzywdzona dziewczyna jesteś, ale myślę że mimo wszystko nie warto nienawidzić, bo nienawiść to jest zła siła która wderza w Ciebie. Potrzebujesz terapii dzięki której nauczysz się przebaczyć mamie. Masz w sobie duży i uzasadniony pokład złości i on się manifestuje tą nienawiścią, a w sumie to nie jest nienawiść, tylko gniew skrzywdzonego dziecka. Wiedz e czasem rodzie nie chcą źle, oni czasem są niegramotni i ułomni.

Gość Rzecznik kafeterii
Jeśli chodzi o twoją matkę wydaje mi się, że najlepszym rozwiązaniem byłoby wyizolowanie się od niej, ale nie będzie to łatwy proces, głównie z powodu nałogu, w końcu znowu przyjdzie do ciebie, nawet w stanie upojenia.

Gość dota33
kiedys chcialam o tym z nia porozmawiac-takie byly zalecenia psychologa i powiedzialam-mamo chce o tym pamietam boze jak mnie zaczela wyzywac,ze ona sie juz nie pozwoli skrzywdzic:O,ze ona wszysctko w zyciu dla mnie robilaa ja teraz dalam sie zmanipulowac jakiemus pseudo psycholozkowi:( zgupialam wtedy

Gość JANUSZEK......................
Bardzo Ci współczuje .naprawdę bardzo.Pytanie_______ masz syna ,to dlaczego nie masz slubu???i po co utrzymujesz kontakt z matką .Jej miejsce jest na smietniku.NA TO SOBIE ZASŁUŻYŁA.

Gość dota33
rzecznik ona teraz nie pije od14lat ale jest chora emocjonalnie,zerwalam z nia kontakt bo krzywdzila mnie i moja rodzine swoimi slowami potrafila powiedziec,ze to przeze mnie pila,ze zaluje,ze mnie nnie usunela wumuszla na mnie wszystko teraz jest obrazona i raczej do smierci jej nie minie

Gość dota33
Januszek mam syna i partnera\slub?jakos nigdy potrzeby nie czulam zeby go brac a moze podswiadomie sie czegos boje marlenko tak czuje taka zlosc,gniew

Gość dota33
teraz coraz czesciej mysle o slubie,o 2 dziecku mam takie mysli odkad nie mam z nia kontaktu bo tak jak pisalam ona bardzo integrowala w nasze zycie a ja jej na to pozwalalam i wcale mi matki nie brakuje

Gość rozumiem cie***
zerwij z nia kontakty i nie ogladaj sie w przeszlosc....a jak ktos ci zacznie gadac,ze to twoja matka itd. to powiedz: "zgadza sie, to jest moja matka a ja nie chec z nia utrzymywac kontaktow i mam ku temu powody" TO JEST TWOJE ZYCIE i tylko od ciebie zalezy czy ci bedzie niszczyla kolejne 2, 5 czy 10 lat

Gość dota33
rozumiem cie-dziekuje nawet nie pomyslalam,ze mozna tak powiedziec mi sie wszystko takie trudne wydaje ostatnio cos kolega pisala-pytal czy poprawily na sie kontakty z mama ja-nie i jestem z tego powodu szczesliwa,mam spokoj a on-no wiesz przeciez to twoja matka,nie mozesz tak mowic:(

Gość njkfnbed
ale on nie zna sytuacij wiec nie powienien sie wtracac

Gość dota33
no nie zna jakie mialam dziecinstwo ale wie jak teraz matka sie wtracala co robila,jakie najazdy,wyrzucanie nas z domu,ktory nam przepisala koszmar po prostu ale bede tak odpowiadala

Gość dota33
tak mi smutno:(