Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bajkowa555

Zerwać czy nie ?! :(

Polecane posty

Gość bajkowa555

mam taki problem jestem z chlopakiem ponad rok i ostatnio nie uklada sie strasznie on ciagle mi wypomina ze pisalam NORMALNIE z kolegą i ze niby go zdradzam i zdradzalam ale ja tego nie robie ale on mi ciagle to wmawia , czuje sie tragicznie a ostatnio zwyzywal mnie i powiedzial ze jest duzo fajnych dziewczyn i juz nie jestem taka najlepsza jak kiedys ale mnie bardzo kocha , znam go dobrze i nie mozliwe ze to moze byc prawda , mam powoli dosc wszystkiego , zyc az sie odechciewa od tych jego przykrych słów :( ale jak sie nie klocimy i jest okej to jest WSPANIALE i czuje sie szczesliwa .. musze dodac tez ze mam z nim wiele pieknych wspomnien itp , kocham go bardzo ale nie wiem co robic , pomóżcie proszę !

Gość gorący kubek knorr
A po co piszesz z tym kolegą, skoro to jakiś punkt zapalny i źródło waszych konfliktów?

Gość plamy na słoncu
następne pytanie zadaj taki strzelic sobie w łeb czy nie?!

Gość bajkowa555
no ej normalnie pisalam ze znajomym , na luzie normalnie! nie ze go zdradzam , bez przesady chyba ze nie moge miec z nikim plci przeciwnej kontaktu ? ! :(

Gość Prawdomówny Beniamin
on ciagle mi wypomina ze pisalam NORMALNIE z kolegą i ze niby go zdradzam i zdradzalam no ta go zdradź raz a porządnie, będzie przynajmniej miał powód żeby tak cię traktować :classic_cool: pytanie, czy ty będziesz chiała do niego wracać, jak ten drugi okaże się normalny :D

Gdyby on Cię tak bardzo kochał, jak zapewnia, to ani przez chwilę by nie powątpiewał w to, co mówisz. Miłość oznacza nie tylko wierność, ale i zaufanie. jeśli on Ci nie ufa, zakłada Twoją złą wolę, to jak to się ma do tego, że Cię niby tak bardzo kocha? Poza tym, dziwnie to brzmi w jego ustach, że "nie jesteś już taka najlepsza". Jak tak można powiedzieć osobie, którą się kocha? Jak można celowo robić komuś taką przykrość. To są pytania, które powinny dać Ci wiele do myślenia. Nie możesz kochać za Was dwoje. On nie może Cię tak traktować, bo to jest chore, toksyczne. Może on jeszcze nie dojrzał do związku. Ile macie lat?

Gość bajkowa555
ja mam 16 a on 18 :( wiem zaraz wszyscy beda tu sie wypowiadac ze gówniara ze mnie i nie nie wiem o zyciu ale to boli :( jest mi z tym wszystkim strasznie :( :((((

Gość gorący kubek knorr
Bezgraniczne zaufanie?! Hahahah, dobre :D:D:D:D:D

Gość Prawdomówny Beniamin
dziecko, chłopak ma ewidentnie problem z zazdrością. Ale to nie jest TWÓJ problem tylko jego problem. Mogłabyś być święta, a on i tak zobaczy tylko to, co będzie chciał zobaczyć - czyli swoje urojenia. Bo tak mu wygodniej - w przeciwnym wypadku musiałby poszperac w sobie i zrozumieć, skąd mu się to wzieło, dlaczego tak reaguje i zmienić schemat myslenia. On nie dorósł do obdarzenia cię zaufaniem. Sądze, że nie dorósł do obdarzenia zaufaniem kogokolwiek

@ gorący kubek knorr Miłość opiera się na zaufaniu, jak chcesz budować cokolwiek trwałego, na solidnych fundamentach, jeśli nie ufasz swojemu partnerowi? To bez sensu. Z takim podejściem lepiej być samemu, bo i tak nic się nie zbuduje. Ktoś z takim podejściem, tzzn. opartym na nieufnosci jest skazany na porażkę ... i powinien zostać prokuratorem albo pracownikiem wywiadu skarbowego, a nie tworzyć związek. Bo i jak można mówić,że się kogoś kocha, a mu się nie wierzy, zakłada, że celowo chce zrobić nam przykrość i czyni winnym z urzędu?

Daj sobie z nim spokój, szkoda żebyś bardziej cierpiała. Nie ma co na siłę czegoś ciągnąć. On potrzebuje dorosnąć, dojrzeć.

Gość bajkowa555
najlepsze jest to ze on jest święcie przekonany ze to ja jestem niedojrzałą gówniarą i nie wiem nic o zyciu i w ogolr glupiutkie dziecko ze mnie :(

Gość zerwać
Młoda jesteś, myślisz, że to miłość a to tylko fascynacja pierwszym poważnym związkiem. Jeśli on Cię tak traktuje to na Twoim miejscu nie zastanawiałabym się długo. Zerwać i już. Może na początku będzie Ci źle i żal ale...to minie i zobaczysz jakie życie może być piękne jak się jest w związku z kimś komu na Tobie i na Twoich potrzebach zależy.

Gość bajkowa555
ja mysle ze ja juz chyba jakas chora jestem od tego wszystkiego , ja sobie mysle ze sobie nie znajde nikogo porządnego i w ogole :(

Gość bajkowa555
ktoś się podszywa tutaj i gada jakies okropnie obrzydliwe rzeczy :( tak dobijajcie mnie bardziej , gratulacje !

Jesteś młodziutka, jeszcze nie jedno przed Tobą, ale to nie znaczy, że możesz marnować swój czas - a w tym momencie marnujesz. Im szybciej go rzucisz, tym szybciej będziesz mogła dojść do siebie. On tego nie zrobi, bo ma dziewczynę do seksu (a nei kochania), no chyba, że mu się znudzisz, to Cię zostawi cierpiącą i wykorzystaną - nie daj mu tej satysfakcji !

PS, nie przejmuj się prymitywnymi podszywani, którzy nawet nie mają odwagi napisać czegoś spod swojego nicku, konta ;)

Gość gxfgxnxf
dzieci z was. dorosnij najpierw

Gość kęęędra
rzucaj go, młoda jestes, dopiero zaczynasz zycie towarzyskie, bedziesz jeszcze nieraz zauroczona, zobaczysz ze swiat nie zamyka sie na tym jednym facecie, tyle przed Tobą po co sie dołować, idz się pobaw, poflirtuj, poczekaj na kogos komu bedzie zalezec powodzenia:)

Gość bajkowa555
ale ja z nim nie uprawialam sexu .. naszczęście , bo bym sie czula gorzej

Szanuj się, zasługujesz na kogoś lepszego, rzuć tego palanta!

Gość bajkowa555
w ogole z nikim tego jeszcze nie robilam ...

Wpierw musisz z nim zerwać, pobyć trochę bez nikogo, dojść do siebie i wyciągnąć wioski, by w przyszłości nie powtórzyć tego błędu.

Gość bajkowa555
znowu ten KTOŚ sie podszywa !!!!!!!!!! ;/// wrrrrr

Gość kęęędra
rzucaj go zanim Cie wpędzi w kompleksy, to on jest beznadziejny a nie Ty dziewczyno masz 16 lat, ciesz sie zyciem:)

On powinien Ci ufać, to proste i nie byłoby problemu. Jesteś w naprawdę fatalnym położeniu. Czujesz się źle, a będzie jeszcze gorzej - chyba, że w końcu go rzucisz. Chcesz odżyć? Zrób to!

Gość bajkowa555
co to ma byc !? LOLLLL ktos pisze za mnie jakies pierdolyyyy ! bozee , da sie to jakos zablokowac ?

załóż konto, będziesz miała czarny nick i bedziesz miała święty spokój ;)