Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wino na wesele

Jakiej marki i jakiej półki cenowej kupujecie wina na wesela?

Polecane posty

Gość wino na wesele

myślę, że oprócz wódki muszę kupić jakieś 30-40 butelek wina. Jednak ja nie jestem koneserką nie przepadam i nie mam pojęcia co jest smaczne co gościom mogłoby smakować. Nie chciałabym by byli także zdegustowani, że podaję tzw "siki". Także za jaką kwotę powinnam kupić wino tak by nie być posądzona o skąpstwo, ale także nie zbankrutować i żeby było smaczne?

my będziemy mieli Carlo Rossi - ok 18-20 zł za butelkę, a moja siostra 5 lat temu miała Warnę (troszkę tańsza). ale nie martw się, jakiekolwiek wino kupisz to i tak znajdą się goście, którzy skrytykują ;)

Gość kolejna jesienna
Myślę, że dla osób nie bardzo znających się na winach Carlo Rossi będzie ok. Jest łagodne w smaku i pasuje do wielu rzeczy, może też popijać je samodzielnie. Myślę, że będzie ok. Weź czerwone różowe i białe - wydaje mi sie że różowego wzięłabym najwięcej - ale to moje zdanie.

Gość ksdjfpiasudhfpIUSH
carlo rossi jest niedobre!!! my mielsimy IMIGYKLOS (greckie), naprawde polecam. Jest ciut tańsze niż carlo rossi, a naprawde o niebo lepsze!

Gość kolejna jesienna
No właśnie de gustibus - IMIGYKLOS mnie smakiem nie przekonuje, wolę Carlo Rossi. Najlepiej kupcie kilka rodzajów na spróbowanie i sami wybierzcie, co Wam najbardziej oddpowiada.

Gość zbulwersowana głupotą matki
ZADNYCH WIN NA WESELE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość u nas jest tak
też wybrałabym carlo rossi

Gość u nas jest tak
sama takie miałam na weselu i na kilku weselach, na których byłam właśnie to wino było

Gość vgb;qgvfow;ue
carlo rossi to siki jakich mało - smakuje jak bimber zaprawiony sokiem i wodą lekko gazowaną! oszczędź tego gościom. kup lepiej np kilka butelek czerwonej i białej półwytrawnej TCHERGI (wino bułgarskie) i do tego kilka butelek czerwonego i białego półsłodkiego wina np KAGOR lub KADARKA i każdy znajdzie coś dla siebie. Cena Tchergi to ok 17zł pozostałe są tańsze.

Gość ksdjfpiasudhfpIUSH
nie wiem wogole dlaczego carlo rossi jest takie popoularne. chyba tylko dlatego ze bylo reklamowane w TV, a ludzie sa prosci i mysla ze jak cos jest w tv to napewno jest dobre. nie wszystkim musi smakowac akurat to winko jakie ja wybralam, ale BŁAGAM popróbujcie innych w tej samej grupie cenowej i przekoncie ze Carlo Rosii to marne siki w porównaniu z innymi!