Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjbiuyvi

mezczyzno zwiazalbys sie z taka kobieta?

Polecane posty

Gość kjbiuyvi

ktorA CHoruje przewlekle nie pracuje ale ma rente wiec doklada sie--okolo 800 zl jest ladna i porzadna, dobra i opiekuncza

Gość kjbiuyvi
?

Gość kjbiuyvi
nie fizyczna zapalenie stawow

Gość miłość potrafi znieść nie taki
"choroby"... co Ty mówisz? To WCALE dla mnie osobiście nie jest problem. A nawet jeśli masz problem ze zdrowiem, to - jeśli chcesz, to możesz zawsze zająć się też robiieniem biżuterii i handlować na allegro albo miec swoja dzialalnosc:) glowa do góry! miłość istnieje i kocha ludzi o dobrych sercach!

mozesz sie rozwijac duchowo itd - dziś rzadkość u kobiet , więc dla pewnych dziwnych typów jest w cenie i może Ci się uda owego poznać:classic_cool:

oczywiscie : ) i tak przecietna kobieta zarabia 1500 zeta wiec połowa z tego plus pewnosc ze jak przyjdziesz do czystego domu to czeka na ciebie wypoczęta piekna kobieta z posiłkiem : ) ej to nawet chyba lepiej niz zdrowa :D

Gość gdfgfhgjhk
to ty jestes ta chora na sms? ktora byly chlopak zarazil syfem?

Gość kjbiuyvi
no wlasnie balam sie bo teraz wszyscy krzycza ze trzeba byc mlodym, zdrowym i pracujacym za spora kase

Gość kjbiuyvi
nie wiem o czym mowisz ja mam zapalenie stawow i nie mialam nigdy faceta

Gość kjbiuyvi
teraz czasy sa wymagajace dla obu płci

no wlasnie balam sie bo teraz wszyscy krzycza ze trzeba byc mlodym, zdrowym i pracujacym za spora kase wg systemu jestes zbędna , bo ten system nakręca tylko mlodych i zdrowych , ktorych moze wykorzystać...podobnie jak w faszyźmie i ludzie mają takie postawy - jednak nie kazdy musi z nim sie zgadzac :) głowa do góry

Gość kjbiuyvi
:)

Gość gdfgfhgjhk
czasem zakladasz tematy na ogolnym ze masz SM, a na co chorujesz niby?

Gość Kwiat257
Revolver-czyżbys Ty na przyklad byl jednym z owych dziwnych typów?

Revolver-czyżbys Ty na przyklad byl jednym z owych dziwnych typów? bardzo szanuję osoby chore ponieważ są dyskryminowane przez ten system i ludzi

Gość przystojniakjakichniema24
oczywiscie że masz szanse, ale musisz jakoś kogoś poznać skoro większość czasu spędzasz w domu to będzie ciężko :(, ale napewno kiedyś poznasz wartościowego faceta, a czym objawia sie ta choroba jak funkcjonujesz ?

Każada kobieta zasługuje na Kogoś szczególnego i żadna choroba nie może być tu przeszkodą. Facet ma pokochac Ciebie i to wyłącznie a nie to czy jesteś zdrowa czy chora. W moim przekonaniu to pytanie jest troszkę nie na miejscu ale to jest moja opinia. Pozdrawiam serdecznie.

Gość kjbiuyvi
funkcjonuje dobrze nie widac ze jestem chora ale czasem mam problemy z chodzeniem , bolem no i fizycznie nie moge pracowac mam tez problemy ze wzrokiem ogolnie staram sie nie lamac ale czuje sie samotna

Gość Kwiat257
Aha, ale mi chodziło bardziej o docenianie tego ze kobieta rozwija sie duchowo itd (i nie mam tu na myśli cotygodniowego chodzenia do Kościoła...) ;) , ze istnieją tacy faceci... Chodziło o Dziwny typ w tym sensie...

nie martw się napewno będzie dobrze :) próbowałaś jakoś kogoś poznać może przez neta ? wiem że to głupi pomysł, ale wielu ludzi sie tak teraz poznaje więc może warto spróbować ? mysle, że jak pochodzisz z dużego miasta to masz spore szanse znaleśc swoją drugą połówkę :)

Gość kjbiuyvi
probowalam;/ ale w necie sami na raz siedza ciezko o perelke na stale

Aha, ale mi chodziło bardziej o docenianie tego ze kobieta rozwija sie duchowo itd (i nie mam tu na myśli cotygodniowego chodzenia do Kościoła...) , ze istnieją tacy faceci... Chodziło o Dziwny typ w tym sensie... tak jestem dziwnym typem i doceniam to .....takich kobiet jest niewiele, bo każda udziela sie w czymś innym i woli inne postawy

Gość kjbiuyvi
w sensie ze oni szukaja na raz;/

a ile masz lat ? uczysz sie jeszcze ?

Gość Kwiat257
Heh a ja mam wrażenie ze jednak jeszcze trudniej jest trafić na faceta ktory by sie tym interesował... Nie sądzisz? Wiekszosc blogow o ogolnie pojętym samorozwoju, samorealizacji itd jest założonych przez kobiety. Z paroma wyjątkami np michał pasterski... Kojarzysz moze?

Heh a ja mam wrażenie ze jednak jeszcze trudniej jest trafić na faceta ktory by sie tym interesował... Nie sądzisz? Wiekszosc blogow o ogolnie pojętym samorozwoju, samorealizacji itd jest założonych przez kobiety. Z paroma wyjątkami np michał pasterski... Kojarzysz moze? kojarzę go wiesz....ja także nie mam blogu ani strony , jednak to mi nie przeszkadza...rozwijam świadomość własną drogą i nie staram się nikomu za bardzo tego przekazywać...czasami ludzie musza znaleźć ją sami...:P