Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muszynownia

Jak / gdzie znaleźć fajnego faceta po 30

Polecane posty

Gość gość
Gratulacje za tekst dnia i to do śniadania. Zwycięża wypowiedź: "podobno nie ma fajnych facetow po 30, kobiety ich wymordowaly " Co jest o tyle absurdalne, że aż zabawne. :D Definicja "fajnego" Państwu umknęła. To co dla jednego będzie "fajne" dla drugiego już nie za koniecznie. ;) Wypowiedzi o podbijaniu przeciętniaków do super lasek, nie komentuję. Trąci lekką gimbazą. W tym wieku zdaje się, dzieci oceniają rówieśników po wyglądzie i "stanie posiadania". Jeśli umysłowość rozwijającej się jednostki, w wieku około chrystusowym nadal kieruje się takimi priorytetami.... mamy szach i mat :P

Gość gość
ja szukałam za posrednictwem portalu kochaj http://kochaj.pl/ i w końcu po kilku miesiącach wymodliłam sobie Darka, spotykamy się już od 4 miesięcy

Gość gość
Mamy równouprawnienie, nie wymagajcie od mężczyzny wybitnej zaradności. Przecież dziś kobiety tez pracują i odgarniają wiele spraw. Można sie uzupełniać. Z drugiej strony my tez szukajmy kobiet w swojej lidze. Chociaż jak patrzę na pary idące ulicą to widzę ze faceci sa zazwyczaj przystojniejsi od kobiet. Typowe zestawienie. Barczysty facet 190 kwadratowa szczena a obok niego jakiś przysadzisty karakan 160 z gębą ziemniaka

Gość Piaskun
Może te katakany o nich dbają? A poza tym 30latek nie szuka rówieśnicy. On z reguły wygląda nieźle. Ona już szczyt urody ma za sobą.

Gość gość
17.35 haha dobre chyba nie mówisz o Polsce :D, mało który wygląda nieźle po 30stce, gdzie nie spojrzę to buraczane twarze, łysina i piwne brzuchy u facetów. Na pewno jest więcej pięknych kobiet w różnym wieku niz facetów, wystarczy się po ulicach rozejrzeć. Ładni to są chłopcu w wieku 20-22 lat a potem brzydna, tyja. Wystarczy popatrzeć na kilka zdjęć tego samego faceta na portalach, zdj główne sprzed 5 lat jak jeszcze dobrze wyglądał a na następnych zdj (tych bardziej aktualnych) spasly burak.

Gość gość
Jak zwykle babskie pretensje i roszczenia. Facet ma być taki a taki i już. A co wy panie oferujecie w zamian? Widocznie nie wiele skoroście same. Fajne kobiety maja partnerów. Widocznie wy do nich się nie zaliczacie tylko jeszcze tego nie zauważyłyście.

Gość gość
18.54 gadasz jak potluczony, jakby były jakieś reguły i szablony w życiu. Nie wpadłes na to że jakaś fajna kobieta mogła się wielu facetom podobać ale żaden nie podobał się jej na tyle by z nim być? Np. podobał jej się tylko z charakteru ale w ogóle jej nie pociągal i nie chciała z nim być na siłę bo nie jest desperatka? Albo odwrotnie niejeden jej się podobał z wyglądu ale był doopkiem? A może idac tym tropem, wszystkie zajęte kobiety są fajne i wartosciowe? Taa jasne wiele z nich łapie pierwszego lepszego byleby był, nie ważne że bije czy pije, nie szanuje ale chociaż nie jest,, stara panna" (ale jest desperatka). Scenariuszy sa miliony a Ty próbujesz kobiety zaszufladkowac

Gość gość
Nadal brak odpowiedzi na pytanie co macie do zaoferowania.Poza dostępem do swojego ciała (w bliższym lub dalszym okresie) rzecz jasna. Widocznie wasze cechy charakteru nie predysponują was do bycia z mężczyzną. Gdyby było inaczej nie utyskiwałybyście na swój los i nie zazdrościłybyście innym kobietom (również tym nieco mniej atrakcyjnym fizycznie) facetów. Zastanawiacie się jak to możliwe że one są w związkach? Widocznie mają to "coś" czego wy nie macie. Umiejętność wsłuchania się w potrzeby i oczekiwania mężczyzny a nie stale postawa "ty mi daj, daj, daj i daj". Bądź taki a taki dlaczego nie jesteś taki no dlaczego przecież taki powinien być mój wymarzony facet.Łapiecie? Wieczne marudzenie, wieczne niezadowolenie, wieczne wieszanie kolejnych poprzeczek które on musi przeskakiwać bo jak nie to jest nieudacznikiem, frajerem,ćwierćmężczyzną. Zero empatii, wsparcia, zrozumienia. Stale zmieniające się oczekiwania( w zależności od cyklu) i zadania do zrealizowania. Mężczyźni drogie samotne w większości wolą bezproblemowe kobiety lubiące seks i potrafiące coś tam przyrządzić w kuchni (często razem ze swoim facetem). Tyle i aż tyle.

Gość Piaskun
@gość dziś W twoim świecie pewnie tak. Janusze się szybciej zużywają od Grażyn, bo przynajmniej wykonują jakaś w miarę użyteczną pracę.

Gość gość
Jakie słyszę "facet musi zawalczyć" to mi kartofle z piwnicy czwórkami spiertalają. Musi to, musi sramto, zastanówcie się lepiej co wy "musicie" zmienić żeby wszyscy od was nie uciekali

Gość gość
Dawac do mnie, szukaj sklepu z witryna