Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnoiuyt

Jestem strasznie niska

Polecane posty

Gość nakrętka od butelki
ja mam 173:)

Gość nakrętka od butelki
e tam dla mnie w sam raz:) mam piękne sexi długie nogi:) fakt że jestem wyższa od wielu ludzi ale mi to wisi:P

Grzeslaw ja np lubie starszych mezczyzn. Fajnie , silver ze sie znalezliscie. Ja bym nie mogla byc z mlodszym mezczyzna ale wspaniale,ze wam sie uklada.

Ja nie szukałam bo sam się znalazł. A jak znalazł to nie popuścił .Walczył jak LEW o nasz związek.Dziś mogę powiedzieć że jest to najmądrzejsza z decyzji mojego życia.Nie jest ważny wzrost tylko charakter.

Prinzesska nie mów tak bo nigdy nie wiesz co i kto stanie na twojej drodze.Moi wcześniejsi faceci to przy nim olbrzymy 186-195 i co? A ja nie zamieniłabym obecnego na żadnego z nich.

Gość 3iieu3ue
"Ja nie szukałam bo sam się znalazł. A jak znalazł to nie popuścił .Walczył jak LEW o nasz związek.Dziś mogę powiedzieć że jest to najmądrzejsza z decyzji mojego życia" To chyba raczej była jego decyzja a nie twoja... :p Grzesław- na pewno sa osoby u których miałabys szanse. A masz jakiś dobry zawód, jakie studia skończyłes/

ja mam 156, kiedyś kiedyś, jak byłam młoda:D to mi to przeszkadzało a teraz doceniam - mogę założyć nawet 13cm szpilki i jest bosko, kupuję ciuchy na dziale dziecięcym h&m czy reserved, w życiu nie chciałabym być wyższa:)

Gość 3iieu3ue
Zawodówkę... O matko... :( A podobno teraz kazdy ma studia.... :(

Ja wiem ze na dzien dzisiejszy nie moglabym byc z mlodszym. Znam zwiazki gdzie partner jest mlodszy i Wszystko funkcjonuje super. Moj maz tez sie sam znalazl haha. Grzesiu....

Gość 3iieu3ue
zielony chwast- 13 cm szpilki? Przyglądałas się dobrze swojej nodze jak w tym wygląda? Przy niskim wzroscie tak duże szpilki mają długosc jak połowa łydki...:( Jak tez często chodze na wysokich obcasach, ale nigdy więcej niz 8 cm Szpilka musi byc proporcjonalna do długosci nogi

Nie masz racji 3iieu3ue .Decyzja należała do mnie bo gdyby mnie nie przekonał to by nas nie było. Grzesław umiesz walczyć tylko jeszcze o tym nie wiesz.Ktoś cie tu wciąga w głupie gierki . Nie daj się.........

Chwast...to tak jak ja. Mam 153 i nie chcialabym byc wyzsza. Przynajmniej moglam do slubu w 15cm obcasach isc hehe.

przyglądałam się i nie tylko ja, mam małą stópkę (35) i jak do tej pory słyszałam tylko pozytywne komentarze na temat moich butów, bo jeżeli chodzi o obcasy to mam bzika. tzn. potrafię nie kupować przez dłuższy czas a jak zacznę to na całego. Mam 2 ulubione pary a resztę w zależności od okazji i typu ubioru. Ja popadam ze skrajności w skrajność - albo buty płaskie albo porządny obcas, 8cm to dla mnie żaden obcas. Żeby nie było - do butów mam farta, bo nawet te 12-13cm są bardzo wygodne.

Ja mam 35 , 35,5 zalerzy jak wypada rozmiarowka. JA mam w dupie komentarze innych , jestem jaka jestem i mam w dupie Wszystko.