Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monalizda

OWIECZKA!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość monalizda

słuchajcie starsznie mnie zaintrygowala ta osoba! wiecie cos o niej ?? to kobieta , mezczyzna ?? ile lat?? cokolwiek

Gość sdfghjkl
chyba kobieta.o ile to prawda to wczoraj pisała tu kobieta ze jej córka chora na schizofrenie buszuje tu na kafe i wypisuje o sobie.Moze to chodziło o owieczke albo jak to czesto na kafe prowo.

Gość monalizda
nie czytalam tego co ona wypisuje w calosci , ale to co dalam rade to jakas masakra , nawet nie chodzi o tresc ale o ilosc tez ;/

Gość JANUSZEK......................
Kiedyś z nią pisałem.opowiadała jak ją traktowano w szpitalu psychiatrycznym___________STRASZNE!!. Najwięcej informacji ma o niej " Pasterz Owiec".Nawet planował się z nią spotkać.

Gość bezdomnaSIOSTRAmadonnybezdomna
Monalizda to AGNIESZKA ŚMIESZKA vel Barbara Szulc. Uważajcie na nią. Kurwa w ciąży w niemiecki burdelu. W drugiej. Tu jedna kurwa w ciązy, a tam druga to razem dwie kurwy w ciąży. A czemu ta pierwsza nie jest w niemieckim burdelu to nie wiem. Jeszcze 1 procent normy by miała. Nie. Czemu? Bo sie nie oplaca? I tyle :( Na gwałtach się zna to by mogła iść. Bo wiecie czemu się gwałciło zawsze? Żeby były kurwy i tyle. I wiecie mnie nie musieli nic robić bo już byłam kurwą i tyle :( Od małego - mala kurwa i tyle. Ale nic z tego nie wyszło. Ciekawe czemu? :(

Gość monalizda
w takim rAzie bardzo mi zal jesli to prawda ;/