Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewica czy nie

dziewica bez błony...

Polecane posty

Gość dziewica czy nie

Ostatnio byłam u lekarza, na początku był wywiad, a pozniej badanie..lekarzowi powiedziałam, że jestem dziewica, bo to prawda, a lekarz mi powiedział, ze nie mam blony dziewiczej,bylam po prostu w szoku... lekarz mi powiedzial, ze niektore kobiety rodza sie bez blony dziewiczej, traca ja na wskutek uprawiania intensywnego sportu lub uzywania tamponow..fakt tampony dosyc dlugo uzywam i jakos nigdy nie mialam problemow z ich zaaplikowaniem ale czy to przez to?... co kiedys o mnie chlopak pomysli?powiem mu, ze jestem dziewica, a jak dojdzie do wiadomo czego to sie dowie, ze jednak nie jestem i pomysli, ze go oklamalam, ehh sama nie wiem jak to rozgryzc..jestem dziewica, ale nie mam blony, moze to dla Was wydawac sie glupia sprawa, ale dla mnie nie jest...

Gość zserdxa
dla mnie dziewica to dziewczyna, która nie uprawiała jeszcze seksu a nie sama błona. Najwyżej powiesz chłopakowi, że przebiłaś błonę tamponem, jak nie uwierzy to będziesz wiedziała że masz do czynienia z idiotą

Gość wiesz ja tez jestem dziewica
bez błony tez najprawdobodobnie poprzez tampony

Gość A co to
kogo obchodzi .Mamy dyskutować o.twojej blonie Pogadaj z matką siostra i kochanką.Zenada

Gość dziewica czy nie
po prostu chcialam zapytac czy ktos tez byl w takiej sytuacji, po co sie tak unosic, glupsze tematy sa tu na kafe:p

Gość 384769825698
DZIEWICA TO DZIEWCZYNA PRZED PIERWSZYM SEKSEM, A NIE DZIEWCZYNA Z KAWAŁKIEM "SKÓRKI".

Gość udogo
ja też uszkodziłam sobie błonke tamponem jak miałam 15 lat ale to nie jest tak że nie ma jej wcale, chociaż są ponoć takie przypadki medyczne. Jeśli tylko ja uszkodziłaś tym tamponem tzn trochę nadszarpnęłaś to i tak przy pierwszym razie jeszcze ci chłopak ja przerwie całkiem doszczętnie i krewka i tak poleci

Gość ty powyzej mów za siebie
nie interesuje cie temat to nie gadaj i nie decyduj za wszystkich

Gość taka prawda ona
a jakbys uprawiala seks analnie ale blone bys zachowala dla tego jedynego to tz bys powiedziala że jesteś dziewicą? :D

Gość 384769825698
NIE PYSKUJ.

Gość dziewica czy nie
chyba nie:p bo to w koncu jakis rodzaj seksu jest, nie wiem, nie jestem doswiadczona w tych sprawach:D lekarz mi powiedzial, ze nie mam jej wcale

Gość Skoro
jak mówisz nie wspolzyjesz to jaki byl cel wizyty u ginekologa.Zeby sprawdzic czy masz blone?Dziewczynki tam bez potrzeby nie chodzą.A może szukasz.wytlumavzenia dla chłopaka.że się puscilas?

Żaden facet ci nie uwierzy że ejsteś dziewicą jak nie masz blony. Więc lepiej nawet nie próbuj go przekonywać bo pomyśli że nie dość że puszczalska to jeszcze kłamczucha.

Gość 567865
Do tych dwóch powyżej. Jesteście idiotami. Miałam dać uzasadnienie ale szkoda mi słów na was.

Gość dziewica czy nie
bo nigdy nie bylam i chcialam miec w koncu to za soba,a nie jak np.moja kolezanka poszla pierwszy raz do gina, kiedy byla w ciazy w wieku 27lat... to co moja wina, ze jej nie mam?chyba specjalnie jej nie przebilam co?jedni pisza tak,inni tak, to juz sama nie wiem co mam myslec

Gość dziewica czy nie
a w koncu tyle sie slyszy, ze kobiety latami nie chodza do ginekologa, choruja na raka szyjki macicy, uwazam, ze kazda dbajaca o zdrowie kobieta powinna chodzic do ginekologa by sie badac, wiec poszlam, byla to dopiero moja pierwsza wizyta, bo wczesniej sie wstydzilam i balam..okazalo sie, ze nie potrzebnie, zreszta czy musze sie tlumaczyc po co tam poszlam? w koncu przychodzi taki wiek, ze czas najwyzszy juz tam pojsc

Gość 567865
/nie słuchaj idiotów. Jesteś dziewicą puki nie miałaś stosunku płciowego z facetem. A jak trafisz na jakiegoś co mówi tak jak co poniektórzy tu piszą to wiedz że to idioci i trzymaj się od nich z dala.

Gość dziewica czy nie
dzieki, wreszcie ktos z kim mozna powaznie porozmawiac, masz racje, tak bede mowic, bo to prawda, a jak nie uwierzy to jego problem, nie mam zamiaru sie puscic z pierwszym lepszym, bo mam do siebie szacunek. jeszcze raz dzieki:-)

Gość 567865
Nie ma za co. I warto dodać że wizyty u gina są ważne i potrzebne, nie tylko wtedy gdy się z kimś współżyje. A teraz życzę miłej nocy. Dobranoc.

Gość dziewica czy nie
Dzięki nawzajem, rowniez dobranoc

Gość Nawiedzony a a a a .........
Powiedz chłopakowi że przez płot przechodziłas !

Jakby mi kobieta najpierw powiedziała że jest dziewicą, a przy stosunku nie poczułbym błony ani nie byloby krwi to zaraz bym ją rzucił za to że kłamała.

Gość ludzie ktorzy uwazaja ze dziew
po pierwszym stosunku musi krwawic to osoby posiadajace b. powierzchowna wiedze w tym temacie...bywa roznie - niektore kobiety rodza sie bez blony lub z blona b cienka, zdarza sie tez, ze dziewica ma problemy natury ginekologicznej co wiem z autopsji bo mam wlasnie tej natury problemy a z mezczyzna nigdy nie "bylam" (plamienia miedzymiesiaczkowe, silne bole w podbrzuszu, nieregularne okresy) zwiazane nie z infekcja wirusowa czy grzybicza a z zachwianiem rownowagi hormonalnej spowodowanej choroba tarczycy. Przeszlam serie przykrych badan zUSG dopochwowym wlacznie (spore cycty na jajniku) i szczerze watpie aby moja blona dziewicza te wszystkie badania przetrwala (na pierwsze badanie dopochwowe sama nalegalam klamiac ze wspolzylam juz z chlopakiem, chociaz moja owczesna p. doktor nie dowierzala moim slowom to i tak wolalam sie upierac i zostac zbadana gruntownie przez pochwe niz pozniej stracic zdrowie czy plodnosc z powodu pozalowania glupiej blony). Jezeli moj przyszly ukochany tego nie zrozumie to znaczy ze nie jest tym wlasciwym i wymarzonym.

Ekstra że tak się napisalas ale.ja tobie nie wierzę Ty Michał tez no nie ?

Gość dziewica czy nie
mam nadzieje, ze nie spotkam takiego chlopaka jak ty[czesc}

Gość Księżniczka JEDRNEGO BIUSTU:)
[zgłoś do usunięcia] michał3 Jakby mi kobieta najpierw powiedziała że jest dziewicą, a przy stosunku nie poczułbym błony ani nie byloby krwi to zaraz bym ją rzucił za to że kłamała. Idioto ty chyba nawet nigdy nie uprawiałeś seksu. Bo bardzo czesto nawet gdy dziewczyna ma blone, facet i tak nie czuje jej przebicia. To błonka-a nie skóra :o

Gość Księżniczka JEDRNEGO BIUSTU:)
I krwawienie to też mit. Bardzo malo dziewczyn krwawi. Jak już to ma plamienia już pożniej w ciagu parku godzin.Przescieradlo nie zalewa sie krwią prawicy-wszystko wiedzący!!!!!!

Gość ghiiiu
weź sobie jakis podręcznik do biologii otwórz albo chociaz pożycz od babci poradnik Michaliny Wisłockiej i sobie obejrzyj jakie są typy błon dziewiczych. Totalnie zrośniętą pipę z jakąś małą perforacją, to ma bardzo nikły procent kobiet. Większość ma półksiężyc. A z 10- 15 % bardzo mały półksiężyc, który nie stanowi żadnej przeszkody w penetracji i taką błonę, to stracisz dopiero przy ewentualnym porodzie, gdy krocze trzaśnie ci aż do odbytu. obfitym zakrwawieniem prześcieradła też niestety nie może "poszczycić się każda kobieta, bo to zależy od unaczynienia i często brak jest takich efektów specjalnych. problem to mają kobiety w Iranie, bo mogą stracić życie, gdy mają "nieodpowiednią" budowe ciała, ale ty powinnaś się cieszyć, a jak sprowadzasz swoją wartość do fałdu skóry, to masz problem z głową

Sorki dziewczyny ale tak łatwo was sprowokować , a.przy tym jesteście takie seksi jak się wsciekacie że trudno było sobie tego odmówić .