Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaki piękny świat gdy się ma

Ej, czy pamiętacie ????

Polecane posty

Kiedyś pewien facet bodajże 50 letni założył tu temat i opisywał swoją młodą kochankę w taki wysublimowany sposób, że tematem zainteresowało się całe kafe i temat 20 stronicowy każdy czytał z wypieki na twarzy. Nie wiem czy to była prawda czy ktoś miał talent literacki, ale sama płakałam gdy to czytałam i zazdrościłam kobiecie takiego faceta, choć on tą swoją miłość do niej ukrywał. Pamiętacie go? Facet miał firmę, żonę, dzieci, dosłownie wszystko. I na stare lata zakochał się w młodej pracownicy. To było bodajże 2 lata temu jak tu pisał.

Gość n bbbbbbbuhygxcvhbjk.
takich na pęczki... a może Ty nią jesteś ?

Nie pamiętacie?? Facet opisywał swoje uczucia do tej kobiety. Mówił, że nigdy nie zdobędzie się na odwagę, aby wyznać jej miłość. I tak sobie cierpiał w samotności. Historia banalna, ale on tak opisywał, że płakałam. Facet (lub ktoś inny) miał dar literacki taki, że całą historię czytało się jednym tchem. Opisy Wiśniewskiego w samotności w sieci się przy nim chowają. Jestem ciekawa co u tego gościa słychać:)

Wiem, że na pęczki. Ale on tak to ładnie opisywał, że temat bardzo się odróżniał się od innych na kafe. Niestety ktoś go usunął. To chyba jedyny temat, który utknął mi w pamięci.

Gość dorugba;w3bt5
Nie pamiętam, bo 2 lata temu jeszcze na kafe mnie nie było:P ale chętnie bym przeczytała

Gość wertyuiuhgfdfghjmk,
męzczyzni nie maja uczuć jak kobiety mężczyni moga kochac kilkanaście na raz mężczyni nie są wrażliwi nie są czuli nie zwracają uwagi na wartościowe kobiety na subtelne, delikatne ,dobre, kochające , zadbane, pachnące, wrażliwe, serdeczne, miłe,zaradne ,piękne... tylko na łatwe,szybkie, przebojowe, narwane...

Gość dorugba;w3bt5
czyli znasz temat? który teraz już jest usunięty?

Gość wertyuiuhgfdfghjmk,
przepraszam jesli uraziłam ale to nie dotyczy wszystkich męzczyzn

Miałam go w ulubionych i czytałam go kilkanaście razy. Siedziałam non stop na kafe czekając na nowy wpis. Wciągnął mnie jak dobry kryminał. Potem ktoś go usunął. Jakoś o nim zapomniałam. Teraz jak przeglądałam tematy przypomniał mi się. Masa ludzi go czytała i się w nim wypowiadała bez wszechobecnych wulgaryzmów. Każdy facetowi kibicował. Drugiego takiego tematu na kafe nie czytałam i raczej czytać nie będę bo wszyscy o kupie na przemian z dupą piszą. A tam facet opisywał niespełnioną miłość w tak piękny sposób, że aż faceci się w ni wypowiadali. Temat pamiętam być może dlatego, że jestem bardzo romantyczna i lubię takie historyjki:) W każdm bądż razie bardzo chętnie znów bym go przeczytała:) Taka perełka na kafe. Niebywałe.

Gość zakochany facet no bez jaj
przecież faceci się nie zakochują :D