Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Elaine Blath

pytania natury technicznej mam ;)

Polecane posty

1.czy półki da się zawiesić na ścianie bez konieczności wwiercania się w nią/wbijania gwoździ? może przy pomocy jakiegoś kleju czy coś? wynajmuję mieszkanie i nie mogę dziurawić ścian, a półki są mi bardzo potrzebne, więc to chyba jedyna opcja... 2. jak naprawić te pokrętła od kranu, żeby nie wypadały? ;) one są tak jakby wsadzone luzem, a wolałabym nie demolować kranu przy każdym myciu rąk ;) dzię-ku-ję 🌻

Gość ja tam wolę sweet sixteen
półki przyklej taśmą montażową :classic_cool: albo zrób dziury a potem je zalepisz! a pokrętła - nie wiem o co Ci dokładnie chodzi. może uszczelki tam brakuje?

Tak można użyć kleju pod warunkiem że ściany są z drewna :D Powierzchnia ściany gipsowej / tynkowanej pokryta jest farbą lub tynkiem dekoracyjnym nie ma siły by farba utrzymała 4 -15kg :) Albo kołki albo szafki.

Gość udogo
nie radzę. Już nieraz spadały ludziom półki na głowy i to te na wkretach tylko na ścianie gipsowej

ok, jutro się wybiorę do OBI to zapytam o te kurki i śruby kontrujące ;) a półki są mi niezbędne do szczęscia i feng shui :P bo mnie niedługo bałagan wyeksmituje na korytarz ;) może rozejrzę się za jakimś regałem, jak mówicie, że klej racz nie da rady...

Gość HMS..DRSS...Petard
Możesz przypier‏dolić półki na kleju,pod warunkiem że podeprzesz je kijem np. od miotły/mopa etc. Inna możliwoć to montaż półki na kątownikach, które przykleja się do ściany. Trzymaja się ściany dzięki zwiększeniu powierzchni przylepu

Gość gość
widziałam kiedyś reklamę taśm, które mocują takie półeczki do ścian. Myślę,że dobra taśma dwustronna może pomóc, zobacz jakie mają w http://www.intra.biz.pl/

Gość gość
kochana jestes:-P niesiem jak sie buziaka robi ale masz go ,mam nadzieje ze zaczerwienilas sie;-)